Close

Strona 5 z 179 PierwszyPierwszy ... 345671555105 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 1868

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    ksh
    Gość

Domyślnie

Fuji... pewnie tydzień po panasonicu będzie prezentacja pełnej klatki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koesh Zobacz posta
    Fuji... pewnie tydzień po panasonicu będzie prezentacja pełnej klatki
    Sekta Fuji na ich grupie na Fb gromkim chórem krzyczy, że oni nie potrzebują pełnej klatki... Aaa.... i wszystko co ma jeden slot nie nadaje się ich zdaniem do robienia zdjęć...

Domyślnie

To w Twoim przypadku warto zmienić bo profity nieporównywalnie

Domyślnie

Gdybym jeszcze wrzucił na plecy monitor 24 i komputer stacjonarny.... kto wie może zbliżyłbym się do tych 15kg.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nordwind Zobacz posta
    Gdybym jeszcze wrzucił na plecy monitor 24 i komputer stacjonarny.... kto wie może zbliżyłbym się do tych 15kg.
    Ja bez monitora i komputera nie wychodzę z domu, podlgad trzeba mieć wiarygodny a nie takie śmieszne wyświetlacze w aparatach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez epicure Zobacz posta
    Stabilizacja matrycy zawsze jest włączona. Nawet jak jest wyłączona, to elektromagnesy muszą pracować, żeby utrzymać bezwładną matrycę w pozycji zero.
    Dokładnie tak! I to dotyczy też stabilizacji w obiektywach, która musi pracować nawet gdy jest wyłączona.

Domyślnie

No, ale pobiera wtedy sporo mniej prądu. Przynajmniej w obiektywach, które kiedyś używałem. Nie robiłem jakichś testów, ale tak z obserwacji różnica w ilości zdjęć na jednym aku była widoczna. Ja w każdym razie bym się nie obraził za IBIS w aparatce. Jeśli potwierdzi się brak stabilizacji to chyba oznacza to, że Canon nadal stosuje swoją taktykę oszczędnego uszczęśliwiania swoich klientów. W trosce o ich zdrowie psychiczne i serducho. Nie ma dżoja (choć może będzie wybierak na ekranie, mam nadzieję), nie ma eye AF, nie ma drugiego slotu na karty (choć ten co jest to zdaje się, że SD). No i podejrzewam, że sensor jednak będzie odrobinę gorszy od konkurencji.

PS Ale te 35 macro mi się nadal podoba A stabilizacje ma swoją.
    Ostatnio edytowane przez cz4rnuch ; 01-09-2018 o 11:52

Domyślnie

Jak na razie nic nie donoszą o parametrach wizjera, czyżby nie było czym się chwalić....
    Ci którzy krzywili się na ceny szkiełek do Sony niech spojrzą na Nikona Z i wkrótce Canona R...
    Ostatnio edytowane przez nordwind ; 01-09-2018 o 12:38

Domyślnie

...Ci którzy krzywili się na ceny szkiełek do Sony niech spojrzą na Nikona Z i wkrótce Canona R...
    Jeśli chodzi o zestawienie szkieł Sony z tymi do Canona i Nikona to na razie nie ma czego porównywać. Jedyny wspólny mianownik to kolejno 24-105 i 24-70. Reszta szkieł nie ma na razie odpowiedników. I chyba nieprędko w Sony pojawią się 28-70/2 czy 50/1.2.

sv
    Gość

Domyślnie

Jak na razie nic nie donoszą o parametrach wizjera, czyżby nie było czym się chwalić....
    Ci którzy krzywili się na ceny szkiełek do Sony niech spojrzą na Nikona Z i wkrótce Canona R...
    Gdzie tu problem? Do Canon R masz tony szkieł EF, które bez problemu możesz podpiąć, z gwarancją, że przez oryginalną przejściówkę będą działały jak natywne szkła R.

Strona 5 z 179 PierwszyPierwszy ... 345671555105 ... OstatniOstatni