Close

Strona 133 z 217 PierwszyPierwszy ... 3383123131132133134135143183 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 321 do 1 330 z 2164

Domyślnie

A Ciebie stad nie wyrzucili czasem?

Skaner mozna kupic, to nie jest problem, ale jeszcze trzeba wywolac, poskanowac, przejrzec to wszystko itd. Coraz bardziej mi z tym nie po drodze niestety.

Domyślnie

Zebym Ci zaraz jakiejs paczki nie podeslal; na wiadoma wycieraczke...
    Ostatnio edytowane przez Franek_ ; 23-10-2016 o 16:26 Powód: doprecyzowanie miejsca wysylki paczki

Domyślnie

Pojemna jest. Sam wiesz.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Franek_ Zobacz posta
    Film staje sie coraz bardziej fanaberia. To po pierwsze primo. Po drugie primo, wyjezdzam i ciaganie ze soba tyle czasu filmow nie wchodzi w gre. I wreszcie po trzecie primo, ja nie jestem z tych, co to podejda, spokojnie uslala ekspozycje, wyczekaja moment, raz nacisna spust migawki i maja doskonale ujecie. Ja albo nie robie zdjec wcale, albo robie ich od cholery. I do mojego charakteru fotografowania najlepiej jednak pasuje cyfra... Stosunek zdjec, z ktorych jestem zadowolony do odpadow to jakies 100-150:1.

Poza tym, ja nie lubie tych wszystkich technikaliow. A ostatnio jak na wyjezdzie w 4 miesiace zrobilem kilkadziesiat filmow i wrocilem w sierpniu to do dzis nie widzialem zadnego z tych zdjec, a wziawszy pod uwage, ze znowu zaraz wyjezdzam, to tych zdjec pewnie w ogole nie zobacze przed 2019...
    Maciek... kurna wiem, że wyjeżdżasz i się tylko dziwię po jaką ... uparłeś się na tę łajkę?

Domyślnie

Na nic sie nie uparlem. Dostalem od zony na prezent. Poza tym, ladne zdjecia robi i - jak dziala - to fajnie sie nia fotografuje.

A o Unimogu zlego slowa nie powiem.

Domyślnie

Zona?
    Rozumiem - odniesienie do "Pikniku na skraju drogi"...
    Ale strzeż się czarciej kapusty. ;P
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Franek_ Zobacz posta
    ladne zdjecia robi
    Jak lubisz ładne, to serio radzę Ci spróbować Fuji. Pełna klatka przy Twojej fotografii konieczna nie jest. Małe to, dobry .jpg daje.
    Dodatkowo w cenie łajki bierzesz dwa korpusy (ja bym się nigdy nie zdecydował na wyjazd z jednym, szczególnie, żeś psujak) i naprawdę porządne szkła. Baterie zamienniki po 20zł. Do tego są wersje z okienkiem, nie trzeba przechodzić na telewizorek, choć idzie się przyzwyczaić.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Zona?
    Rozumiem - odniesienie do "Pikniku na skraju drogi"...
    Ale strzeż się czarciej kapusty. ;P
    O kurde! Aleś mnie natchnął na odświeżenie Strugackich! I jeszcze Kir Bułyczow...
    Psioniczni.pl Don't panic! Stay psionic!

Domyślnie

Agrest, ja wiem. I ze 24x36 mi niepotrzebne to tez wiem. Nawet dwa Fuji mialem. Zobaczymy jak to sie skonczy. Jak jutro oddam ta dziewiatke i nic sie nie trafi zamiast, to moze x-pro1 kupie. Kosztuje to teraz tyle co kapsel na Woytkowego noctiluxa.

Domyślnie

Wróciłem po 3 dniach do domu, włożyłem kartę do komputera i taka ciekawostka:

Aparat prawidłowo wskazywał, że zmieści się tylko 200 zdjęć, bo stworzył 6 plików 'OVWRT' (prawdopodobnie skrót od overwrite), każdy po 4GB, kij wie po co.

Strona 133 z 217 PierwszyPierwszy ... 3383123131132133134135143183 ... OstatniOstatni