Close

Strona 135 z 217 PierwszyPierwszy ... 3585125133134135136137145185 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 341 do 1 350 z 2164

Domyślnie

No i bardzo dobrze. M9-P ma dodatkową zaletę: brak czerwonej kropki
    Ostatnio edytowane przez Pawel92 ; 24-10-2016 o 16:42
    Pozdrawiam
    Paweł

Moja radosna twórczość

Domyślnie

Kropka lub brak kompletnie mi nie robi. Ale ma ponoc lepszy (bardziej pojemny) bufor.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Franek_ Zobacz posta
    Kropka lub brak kompletnie mi nie robi. Ale ma ponoc lepszy (bardziej pojemny) bufor.
    Kropkę możesz dokleić
    Bufor jak bufor ale ten szafir na tylnym ekraniku... BEZCENNY
    Mam nadzieje że już nie będziesz miał żadnych przykrych niespodzianek.
    Leica M9 + MP + Summilux 35/1.4 ASPH + Noctilux 50/0,95

Domyślnie

No właśnie, telewizja jest twardsza w P.

- - - - kolejny post - - - - - -

Odwrotnie.
    Lepiej jak nie ma tej kropki, albo izolacją zakleić
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

Na P potrzeba więcej izolacji na ten napis na górze...

A z tym buforem to gdzieś to Franku wyczytał?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pioterkow Zobacz posta
    Jakoś nie chce mi się wierzyć żeby wysłał do Solms aparat do ekspertyzy i naprawy...
    Wciśnie następnemu miłośnikowi Leiki i będzię rżnął głupa. Strata czasu na tych oszustów.
    Podpytałmem w serwisie i moje wcześniejsze przypuszczenie o zalaniu aparatu się wstępnie potwierdziło.
    Objawy jakie podałeś są podobno dość charakterystyczne dla tego typu uszkodzeń.
    BARDZO się ciesze że udało Ci się pozytywnie załatwić sprawę.
    Przestroga dla wszystkich żeby nie kupować u cwaniaczków handlarzy.
    Myślę że dobrze byloby gdybyś podał numer seryjny aparatu - dzięki temu kolejny fan Leiki nie znajdzie się w takiej sytuacj ijak Ty.
    Pozdrawiam. Piotr
    Dlaczego wyzywasz ich zaraz od cwaniaczków i złodziei? Jakoś nie robili problemów z przyjęciem aparatu i nie masz pewności że go nie wyślą do serwisu. Gdybym to ja był tym sprzedawcą to miałbyś sprawe w sądzie o pomówienie.
    W życiu piękne są tylko chwile.......

Domyślnie

Kocham to polskie pieniactwo. Nikt za taki wpis nie mialby sprawy 'o pomowienie'.

Natomiast oddaje sprzedawcy, ze zalatwil temat bardzo w porzadku. Zakladam dobra wiare oraz to, ze faktycznie mogl nie wiedziec, ze cos jest nie tak z tym aparatem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mir Zobacz posta
    Dlaczego wyzywasz ich zaraz od cwaniaczków i złodziei? Jakoś nie robili problemów z przyjęciem aparatu i nie masz pewności że go nie wyślą do serwisu. Gdybym to ja był tym sprzedawcą to miałbyś sprawe w sądzie o pomówienie.
    Po pierwsze nie napisałem nigdzie słowo "złodziei".
    Po drugie napisałeś tak jakby zrobili ŁASKĘ że przyjęli z powrotem USZKODZONY sprzęt który sprzedali naszemu koledze.
    Po trzecie - wiesz ile kosztuje ekspertyza w Solms i naprawa Leiki po zalaniu?
    Nie wydaje mi się żeby ludzie którzy wcisnęli koledze uszkodzony sprzęt wydali min. kilkaset euro na ekspertyzę i naprawę.
    Znam historię kilku aparatów Leica i obiektywów wystawianych w polskich komisach.
    I powtórze - w życiu bym od tych CWANIACZKÓW nie kupił używanego sprzętu.
    Z tym sądem to wyhamuj. Gdybyś to Ty był sprzedawcą który wciska uszkodzony sprzęt to Ty mógłbyś mieć sprawę w sądzie.
    A napewno miałbyś świetną "reklamę" w internecie.
    Leica M9 + MP + Summilux 35/1.4 ASPH + Noctilux 50/0,95

Domyślnie

Przeczytaj co napisal Franek, czy tak się zachowuje oszust i cwaniak? Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka myślisz że tylko w polsce są cwaniaki i oszuści? Napewno nie w usa, tam wszyscy tacy uczciwi.
    W życiu piękne są tylko chwile.......

Domyślnie

Może oszust i nie cwaniak to za mocne słowa w tym przypadku, ale wychwalanie sprzedawcy za to, przyjął wadliwy sprzęt z powrotem to przegięcie w drugą stronę. No kurde łaski żadnej nie zrobił... W jego całkowitą nieświadomość wad sprzętu nie wierzę. A jeśli nie mam racji i faktycznie nie był tego świadom, to też nieprofesjonalne. Handlarz - nie tylko ten konkretny, ale każdy - powinien wiedzieć, co i w jakim stanie sprzedaje. W przeciwnym razie, cóż, naraża się po prostu na opinię cwaniaka lub oszusta.
    N -> L -> S

Strona 135 z 217 PierwszyPierwszy ... 3585125133134135136137145185 ... OstatniOstatni