No i bardzo dobrze. M9-P ma dodatkową zaletę: brak czerwonej kropki![]()
Szukaj
No i bardzo dobrze. M9-P ma dodatkową zaletę: brak czerwonej kropki![]()
Ostatnio edytowane przez Pawel92 ; 24-10-2016 o 16:42
Kropka lub brak kompletnie mi nie robi. Ale ma ponoc lepszy (bardziej pojemny) bufor.
No właśnie, telewizja jest twardsza w P.
- - - - kolejny post - - - - - -
Odwrotnie.
Lepiej jak nie ma tej kropki, albo izolacją zakleić![]()
Na P potrzeba więcej izolacji na ten napis na górze...
A z tym buforem to gdzieś to Franku wyczytał?
Kocham to polskie pieniactwo. Nikt za taki wpis nie mialby sprawy 'o pomowienie'.
Natomiast oddaje sprzedawcy, ze zalatwil temat bardzo w porzadku. Zakladam dobra wiare oraz to, ze faktycznie mogl nie wiedziec, ze cos jest nie tak z tym aparatem.
Po pierwsze nie napisałem nigdzie słowo "złodziei".
Po drugie napisałeś tak jakby zrobili ŁASKĘ że przyjęli z powrotem USZKODZONY sprzęt który sprzedali naszemu koledze.
Po trzecie - wiesz ile kosztuje ekspertyza w Solms i naprawa Leiki po zalaniu?
Nie wydaje mi się żeby ludzie którzy wcisnęli koledze uszkodzony sprzęt wydali min. kilkaset euro na ekspertyzę i naprawę.
Znam historię kilku aparatów Leica i obiektywów wystawianych w polskich komisach.
I powtórze - w życiu bym od tych CWANIACZKÓW nie kupił używanego sprzętu.
Z tym sądem to wyhamuj. Gdybyś to Ty był sprzedawcą który wciska uszkodzony sprzęt to Ty mógłbyś mieć sprawę w sądzie.
A napewno miałbyś świetną "reklamę" w internecie.
Leica M9 + MP + Summilux 35/1.4 ASPH + Noctilux 50/0,95
Przeczytaj co napisal Franek, czy tak się zachowuje oszust i cwaniak? Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka myślisz że tylko w polsce są cwaniaki i oszuści? Napewno nie w usa, tam wszyscy tacy uczciwi.
W życiu piękne są tylko chwile.......
Może oszust i nie cwaniak to za mocne słowa w tym przypadku, ale wychwalanie sprzedawcy za to, przyjął wadliwy sprzęt z powrotem to przegięcie w drugą stronę. No kurde łaski żadnej nie zrobił... W jego całkowitą nieświadomość wad sprzętu nie wierzę. A jeśli nie mam racji i faktycznie nie był tego świadom, to też nieprofesjonalne. Handlarz - nie tylko ten konkretny, ale każdy - powinien wiedzieć, co i w jakim stanie sprzedaje. W przeciwnym razie, cóż, naraża się po prostu na opinię cwaniaka lub oszusta.
N -> L -> S
Skontaktuj się z nami