A Ciebie stad nie wyrzucili czasem?
Skaner mozna kupic, to nie jest problem, ale jeszcze trzeba wywolac, poskanowac, przejrzec to wszystko itd. Coraz bardziej mi z tym nie po drodze niestety.
Szukaj
A Ciebie stad nie wyrzucili czasem?
Skaner mozna kupic, to nie jest problem, ale jeszcze trzeba wywolac, poskanowac, przejrzec to wszystko itd. Coraz bardziej mi z tym nie po drodze niestety.
Zebym Ci zaraz jakiejs paczki nie podeslal; na wiadoma wycieraczke...
Ostatnio edytowane przez Franek_ ; 23-10-2016 o 16:26 Powód: doprecyzowanie miejsca wysylki paczki
Pojemna jest. Sam wiesz.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Na nic sie nie uparlem. Dostalem od zony na prezent. Poza tym, ladne zdjecia robi i - jak dziala - to fajnie sie nia fotografuje.
A o Unimogu zlego slowa nie powiem.
Zona?
Rozumiem - odniesienie do "Pikniku na skraju drogi"...
Ale strzeż się czarciej kapusty. ;P
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Jak lubisz ładne, to serio radzę Ci spróbować Fuji. Pełna klatka przy Twojej fotografii konieczna nie jest. Małe to, dobry .jpg daje.
Dodatkowo w cenie łajki bierzesz dwa korpusy (ja bym się nigdy nie zdecydował na wyjazd z jednym, szczególnie, żeś psujak) i naprawdę porządne szkła. Baterie zamienniki po 20zł. Do tego są wersje z okienkiem, nie trzeba przechodzić na telewizorek, choć idzie się przyzwyczaić.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Agrest, ja wiem. I ze 24x36 mi niepotrzebne to tez wiem. Nawet dwa Fuji mialem. Zobaczymy jak to sie skonczy. Jak jutro oddam ta dziewiatke i nic sie nie trafi zamiast, to moze x-pro1 kupie. Kosztuje to teraz tyle co kapsel na Woytkowego noctiluxa.
Wróciłem po 3 dniach do domu, włożyłem kartę do komputera i taka ciekawostka:
Aparat prawidłowo wskazywał, że zmieści się tylko 200 zdjęć, bo stworzył 6 plików 'OVWRT' (prawdopodobnie skrót od overwrite), każdy po 4GB, kij wie po co.
Skontaktuj się z nami