Close

Strona 2177 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1177167720772127216721752176217721782179218722272277 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 761 do 21 770 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez neck Zobacz posta

Nex 5n + 55-210, jeżeli już kiedyś było to sorki, nie pamiętam do końca co wrzucałem
    wrzucałeś, ale nic nie szkodzi, bo Twoje foty są genialne. szkoda, ze ostatnio nic nie dajesz
    X-S20 + 16-50 2.8-4.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krystiano77 Zobacz posta
    zdyboo, ale miałeś farta... ja byłem na tym szlaku miesiąc temu i nie mam ani jednej fotki, bo z mgły nawet nosa nie widziałem
    We mgle też można cos fajnego ustrzelić. Choć jak za gęsto, to faktycznie trudno. Pogoda jednak faktycznie dopisała.

Masyw Śnieżnika sprzed niemal roku.

Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

E55210 - mój był całkiem sympatyczny.

Tomek
    | tohu wawohu |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Jacek, kto to są "Wy"? Proszę Cię o konkrety - przełam się i wymień nicki - przecież piszesz do konkretnych osób.
    Bo jako "artystę" właśnie wymieniłeś d90.
    Już wiem, że to ja "psuję wątek" - Owain ładnie to wszystkim unaocznił (choć chyba nie o to mu chodziło).
    Ale chciałbym wiedzieć, kto jeszcze jest tym złym, chyba, że mam się czuć jak monarcha, do którego reszta zwraca się w liczbie mnogiej?
    I wciąż czekam na odpowiedź Piotrka, komu okazałem brak szacunku.
    Jako artystów mógłbym tu wymienic wiele osób - w tym Ciebie. Tylko to nic nie znaczy w kontekście zachowania sie tych osób w wątku, bo artyści sa różni. Na początku postu napisałem, że generalizuję i przez to niektóre osoby mogą być urażone (widzę, że ty teraz też) , za co z góry przeprosiłem.
    Rozmawialiśmy pare dni temu i nic sie u mnie nie zmieniło w poglądach na ten wątek, omawialiśmy to i nie miałes uwag co do cięcia i kopiowania.
    Nie odpowiadam za to co uważa Owain, ale w tylu momentach się z nim nie zgadzam, że nie będe próbował interpretować tego co on miał na myśli w twoim kontekście.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    We mgle też można cos fajnego ustrzelić.
    wiem, lecz jak ja byłem, to wierz mi, że nawet ścieżki nie widziałem. patrzyłem non stop w telefon, żeby sie nie zgubic. dobrze, że sygnał gps we mgle działa
    X-S20 + 16-50 2.8-4.8

Domyślnie

Nie moglibyście sobie założyć wątku np. Sony Nex gorzkie żale? Bo my tu byśmy chcieli już poczytać o Sony Nex, a nie jakieś emocjonalne elaboraty. Poproszę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bimpi Zobacz posta
    Świetne zdjęcie. Właśnie przymierzam się do zakupu 55-210 i jeszcze bardziej mnie do tego zbliżyłeś
    Mam nadzieję, że jesteś świadom, że to wywołany RAW bo z puszki to trochę gorzej wyglądało

wrzucałeś, ale nic nie szkodzi, bo Twoje foty są genialne. szkoda, ze ostatnio nic nie dajesz
    Dzięki, nie daję bo mam nową zabawkę, a Nex leży sobie na półce i czeka sam nie wiem na co. Kiedyś go wezmę w góry

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d90 Zobacz posta
    Z pełnym szacunkiem, Twoje zadowolenie, bedzie dla mnie wazne...
    ...gdy ...

W ... wypadku nawet ... no właśnie... ponieważ...

Z tym wątkiem, to jak z wizyta u specjalisty, gdzie na poczekalni stare durne baby siedza, nie zapisane na wizyte.
    Niby mozna sie spierać, ale czy warto ?
    Kazdy oceni sobie sam.

Pees.:
    Sanczo puka sie w czoło.
    .
    A co to jest?

Domyślnie

Jacku, cięcie jest bez znaczenia i swoje zdanie podtrzymuję, a kopiowanie to chyba mój pomysł - więc też się nie zmieniło.
    I nie jestem urażony, jednak o ten "kontekst zachowania" mi chodzi.

- - - - kolejny post - - - - - -

wiem, lecz jak ja byłem, to wierz mi, że nawet ścieżki nie widziałem. patrzyłem non stop w telefon, żeby sie nie zgubic. dobrze, że sygnał gps we mgle działa
    Hmmm... A pokemonów nie spotkałeś?
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Przed chwilą przeglądałem ceny sprzętu foto od Sony na popularnym serwisie aukcyjnym i normalnie jakiś szok! Wydaje się, że zakup aparatu i kilku obiektywów w ciągu dwóch lat (tyle posiadam A6000) był niezłą inwestycją. Na ten przykład: SEL50f1.8 kupiłem za 600 zł, cena na allegro dochodzi pod 1200 zł, SEL20f2.8 kupiłem za 450 zł!, teraz w oficjalnym sklepie sony 1200 zł, SEL35 właśnie zmienił cenę w tym samym sklepie na 1900 zł. Aparat (2 lata temu) kosztował 2900 zł, teraz widzę kilka pierwszych ofert za 3150 zł! Czyli podsumowując za SEL20, SEL50 i A6000 zapłaciłem 3950 zł, gdzie teraz za taki sam zestaw musiałbym zapłacić 5550 zł! Zeiss 16-70 do którego cały czas się przymierzam dobija już do ceny 4500 zł (gdzie przy 3500 był już tysiąc za dużo )! Po prostu szok, za chwilę chyba wrócą czasy, że na lepszy sprzęt foto będzie stać tylko nielicznych, albo profesjonalistów.

Strona 2177 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1177167720772127216721752176217721782179218722272277 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów