Close

Strona 2127 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1127162720272077211721252126212721282129213721772227 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 261 do 21 270 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Rybie ogony są przereklamowane.
    Zgadzam się. Z resztą jak i cały Singapur.

Domyślnie

Nie wiem, nie byłem, ale wierzę, że reklam w nim mnóstwo.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kiemlo Zobacz posta
    Ja tymczasem nic nie wrzucę, bo wyświetlacz w 5T padł był (rok temu aparat w futerale będąc upadł na ziemię i od tamtego czasu wyświetlacz szwankował na różne sposoby: kolorowe linie, migotanie). Migawka pracuje, więc jest nadzieja - jutro z rana wycieczka do serwisu mnie czeka.
    Wymieniałem niedawno wytarty wyświetlacz w moim N7. Koszt zakupu oryginalnego wraz z zestawem narzędzi (śrubokręt i dwie plastikowe "podważarki") to około 10 funtów. Robiłem to po raz pierwszy, zajęło mi około 15 minut

Domyślnie

Ja wystraszny cenami usług, tak samo baterie w iphonach wymieniłem.
    Chińczyk instrukcje dodał nawet...

żeby nie było pusto, to skoro mam...

rusek

Domyślnie

Bardzo mi się to zdjęcie podoba, d90

A ja dam żółwia, nie dlatego że mam, ale dlatego, że żółwie ładne a ja się szkolę w suwaczkowaniu. I tęsknie za urlopem.

Domyślnie

Owain, pozamiatałeś tym żółwiem. moja żona spojrzała kątem oka i pieje z zachwytu, bo uwielbia nurkowanie i takie widoki...
    X-S20 + 16-50 2.8-4.8

Domyślnie

Kmicic. Początek.

Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krystiano77 Zobacz posta
    Owain, pozamiatałeś tym żółwiem. moja żona spojrzała kątem oka i pieje z zachwytu, bo uwielbia nurkowanie i takie widoki...
    Co za problem? Kup obudowę i zabierz żonę nad Morze Czerwone Tylko dokup Pezeta, albo jeszcze lepiej 35/1.8, bo Ci wielki Cajs nie wlizie A żółw był za szybki, bo ma ostrość na szyi ;P

Zdyboo, przez chwilę faktycznie wziąłem serbski ortodoksyjny hełm za Częstochowę, ale potem sobie pomyślałem, że nie można być na murach klasztoru i widzieć klasztor, nawet jak się ma super UWA

Nota bene miejscowy hero, niejaki Dobo Isztvan vel Isztvan Dobo jest coś jak Kmicic dla bratanków, bo choć Turczyna a nie Szweda łoił, to "Gwiazdy Egeru" z 1968 były takim samym blockbusterem jak nasz "Potop".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Owain Zobacz posta
    Co za problem? Kup obudowę i zabierz żonę nad Morze Czerwone Tylko dokup Pezeta, albo jeszcze lepiej 35/1.8, bo Ci wielki Cajs nie wlizie
    staaaaaaaaaaary, o czym Ty gadasz? nie mam kasy na takie wycieczki, ani na nowe obiektywy. nie wiem, czy cajsa nie bede sprzedawał ;(
    X-S20 + 16-50 2.8-4.8

Domyślnie

Wszyscy zachwalają tego cajsa, a potem co chwilę ktoś sprzedaje, hmmm . Ostatnio mocno się zastanawiałem nad zakupem swojego, ale sam już nie wiem. W cenie nowego Z16-70 jest w tej chwili X-T10 z 18-55/2.8-4 (nawet taniej, bo z cashbackiem wychodziło 3800, gdzie cajs już ponad 4k zł), który co prawda ma nieco gorszy zakres ogniskowych, ale jest lepszy optycznie i jaśniejszy (pomijam, że w gratisie dostajemy niezły aparat . Wkurza mnie, że sony wydaje super zaawansowanego bezlusterkowca A6300 i dodaje do niego badziewnego PZeta, z którym aparat nie daje wiele lepszego obrazka pewnie od takiego RX100. Jasne chcesz coś więcej kup za worek pieniędzy cajsa, który też nie poraża jakością optyczną. Z drugiej strony gdyby sony wypuściło lepszego kita w rozsądnej cenie, to kto by tego cajsa chciał. Sam przyznam, że pomimo iż CZ16-70 ma swoje wady (głównie przeciętną ostrość na brzegach), to podoba mi się obrazek jaki produkuje. Jest ekstremalnie ostry w centrum, a te słynne powłoki też robią swoje jeśli chodzi o mikrokontrast i kolory. Z drugiej strony kusi mnie też Zeiss 24/1.8, którego pewnie jakbym kupił, to pewnie nie schodziłby z aparatu przez 90% czasu. Ten z kolei jest baaardzo polecany niemal wszędzie, chociaż też szkoda, że nie posiada stabilizacji. Anyway, krystiano77 jakbyś już się zdecydował, to jeśli chcesz możesz wysłać mi wiadomość na priva. Pewnie jeszcze trochę się będę zastanawiał

Strona 2127 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1127162720272077211721252126212721282129213721772227 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów