Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1395

Wątek: Windows 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Albo jak ktoś jest przyzwyczajony do makówki, gdzie restart jest konieczny w zasadzie tylko przy zmianie wersji systemu. Praca/sleep/praca/sleep/itd... Przy takim modelu aktualizacje Win10 kompletnie zaburzają rytm pracy. Przychodzisz a tu radosny pusty ekran zamiast zostawionych aplikacji.
    Oj tam, oj tam…
    Tylko 5 dni, bo robiłem porządki z fiksującym C1. Wcześniej było ponad 10 dni, poprzedzone wyłączeniem komputera ze względu na przepinanie dysków.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Oj tam, oj tam…
    Tylko 5 dni, bo robiłem porządki z fiksującym C1. Wcześniej było ponad 10 dni, poprzedzone wyłączeniem komputera ze względu na przepinanie dysków.
    Jeden z moich komputerów w firmie jest restartowany raz na 5-6 lat, przy okazji wymiany UPS. Maszyna "stoi" na XP.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Jeden z moich komputerów w firmie jest restartowany raz na 5-6 lat, przy okazji wymiany UPS. Maszyna "stoi" na XP.
    Bez aktualizacji i bez intensywnego użytkowania - to jak najbardziej możliwe.
    Gorzej tylko z czystością w środku, chyba że chłodzona w 100% pasywnie...
    FF (Fuji + Fuji)

Uprawnienia umieszczania postów