Close

Strona 82 z 140 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492132 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 811 do 820 z 1395

Wątek: Windows 10

Cool

Znam takich co nie wyłączają komputera z przycisku systemowego czy na obudowie a po prostu wyłączają prąd, ale to margines raczej, typowy Kowalski coś tam jednak wie i nie obsługuje komputera bezmyślnie, znajomość Windows czy Android przynajmniej na podstawowym poziomie to mały wysiłek umysłowy, wszystko w necie jest i wystarczy poczytać, tak na koniec ci co nic nie wiedzą i nie chcą wiedzieć o IT nie mają raczej nic ciekawego na swoim sprzęcie, jawnie piszą wszystko na NK czy Facebook więc inne Firmy nic ciekawszego od nich nie wyciągną, Windows 10 nawet nie przyblokowany nie zdradza kont bankowych czy zaszyfrowanych danych, jakby było inaczej to już by było o tym głośno.

Domyślnie

Teraz nie, będzie głośno dopiero jak dane wyciekną - to się dowiemy, czy były wrażliwe i jak bardzo.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Ja sie jeszcze raz zapytam, co wy robicie ze wy sie tak boicie?
    Czego mam sie bac? Ze MS zapisal moja rozmowe na Skype z bratem ze wybieram sie na ryby? Ze co? Ze zapisal moj numer konta bankowego? I co dalej? Wykorzysta to przeciwko mnie? Odda do NSA?
    Wszedzie gdzie loguje sie uzywam two factor authentication. Co z tego moj login zostanie zapisany na serwerze jak jeszcze mam hasla jednorazowe/fob z haslem/ czy inny dongle.

Dlaczego nikt nie przytoczyl jednak batali MS w sadzie amerykanskim, gdzie MS nie chce udostepnic danych do NSA uzytkownika, ktory posiada konto w Office365 w Irlandii.
    IMHO popadacie w paranoje. Ja radze wyrzucic telefony, laptopy i komputery, wyciagnac liczydla, rozpalic ognisko i dawac znaki dymne... I jeszcze nie wychodzic z domu bo przeciez te przeklete saltelity sa wszedzie
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Ale jakiego domu, w takiej sytuacji mieszka się w szałasie w lesie i dookoła pozakładane są sidła i zapadnie przed potencjalnym intruzem
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Trochę Ci się pomyliło...
    To jest dokładnie odwrotnie...
    Co mi się pomyliło?
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    I dlatego jest to w porządku? Ufanie wszystkim to paranoja.
    Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Co mi się pomyliło?
    Nie ufanie nikomu to paranoja, a nie ufanie wszystkim.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Nie ufanie nikomu to paranoja, a nie ufanie wszystkim.
    A napisałem, że nie można nikomu ufać, czy to sobie dorysowałeś?
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez irek6311 Zobacz posta
    Znam takich co nie wyłączają komputera z przycisku systemowego czy na obudowie a po prostu wyłączają prąd
    Nie używam żadnego z powyższych rozwiązań. Używam skrótu na pulpicie
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    Nie używam żadnego z powyższych rozwiązań. Używam skrótu na pulpicie
    Do wlaczania tez? Niezly MacGyver z Ciebie

Domyślnie

jasne, super sprawa

Kod:
    shutdown /s /t 00
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Strona 82 z 140 PierwszyPierwszy ... 3272808182838492132 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów