Szukaj
System z dolnejczytaj z torrenta
z górnej podelkowany od oficjalnego dystrybutora
![]()
Ależ tu nie trzeba nikogo oświetlać. Prawie każdy wie (no może z małymi wyjątkami), że im nowszy Windows (licząc od 7), tym coraz mniej problemów stwarza, jest bardziej dopracowany czy znacznie lepiej współpracuje choćby z dyskami SSD. O lepszej wydajności czy bezpieczeństwie nawet nie wspominam bo to - jak mawiał pewien klasyk - oczywista oczywistość. Choć zdaję sobie doskonale sprawę, że możesz mieć odmienne zdanie.![]()
Phi, najlepszym systemem od nich byl NT4.0 i 2000. Reszta to popluczyny.
Ja bardzo dobrze wspominam 7 i w tej chwili mogę powiedzieć dużo dobrego o 10, Win 8 wolę nie komentować, dobrze że szybko pojawiło się 8.1![]()
Ja dobrze wspominam wszystkie SO, począwszy od 7 a skończywszy na 10 (każdy następny był lepszy od poprzednika). Co do Windows 8.1 to była to jedynie aktualizacja Windows 8 a nie nowy SO. Do 8ki dodali raptem kilka bajerów, w tym "przycisk Start", i nagle znienawidzona 8ka zaczęła się malkontentom podobać (już jako 8.1). Choć to ciągle był - tak naprawdę - ten sam SO...
Ostatnio edytowane przez Andrzej1974 ; 07-02-2016 o 08:36
Ależ wierzę.Największy krzyk był jednak o brak przycisku Start w Windows 8. Za to MS zebrał morze krytyki choć dla mnie nie miało to żadnego znaczenia. Mnie interesowały inne rzeczy a nie taka pierdoła.
Skontaktuj się z nami