Close

Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie D80 i SD 4GB Ultra II - jednorazowy problem?

witam,
    zakupiłem ostatnio kartę Sandisk Ultra II 4Gb i przy pierwszy włożeniu i sformatowaniu w aparacie wszystko było ok. po wyciągnięciu i włożeniu ponownie, pojawił się CHR. Znowu wyciągnięcie i włożenie, i działa normalnie. Na razie (odpukać - puk puk puk) wszystko gra. Czy to był jednorazowy problem, czy powinienem się obawiać, że w ważnym momencie się obrazi?
    uwieczniam teraźniejszość nim stanie się przeszłością

Domyślnie

No daje do myślenia trochę... Prawdopodobnie była to jakaś chwilowa przerwa na stykach, czy coś takiego... Coś się źle wyłożyło. Ale ziarno niepewności zasiane...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martuf Zobacz posta
    witam,
    zakupiłem ostatnio kartę Sandisk Ultra II 4Gb i przy pierwszy włożeniu i sformatowaniu w aparacie wszystko było ok. po wyciągnięciu i włożeniu ponownie, pojawił się CHR. Znowu wyciągnięcie i włożenie, i działa normalnie. Na razie (odpukać - puk puk puk) wszystko gra. Czy to był jednorazowy problem, czy powinienem się obawiać, że w ważnym momencie się obrazi?
    Siema.
    Dobra dobra.. CHR czy CHA? Miałem ten sam problem z PQI 8GB SDHC.Chodziła i niechodziła - wymieniłem na Sandiska 4GB ultra II i śmiga jak masło..
    jeśli CHA-to kopnięta karta-biegaj do wymiany, bo lepiej pobiec do sklepu niż płakać nad straconym materiałem..
    Moje klocki lego to... : D80 + SIGMA 18-50mm F3.5 + SIGMA Sigma 24-70mm F2.8 EX DG MACRO + NEC 26" 2690WUXi | Podkręcony pecet | WACOM INTUOS3 A4 |

Uprawnienia umieszczania postów