Close

Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 95

Wątek: Projekt logo

Domyślnie

Na razie najbardziej podchodzi mi projekt shao,
    pierwszy od góry i lewej

http://imageshack.com/a/img910/2028/gZIuqp.jpg

Jeśli macie pomysły podobne to zapraszam, jak na razie każdy z uczestników na duże piwo zarobił, zgłaszać się można w Warszawie albo przy forumowo-plenerowych spotkaniach ;]
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Na razie najbardziej podchodzi mi projekt shao,
    pierwszy od góry i lewej

http://imageshack.com/a/img910/2028/gZIuqp.jpg

Jeśli macie pomysły podobne to zapraszam, jak na razie każdy z uczestników na duże piwo zarobił, zgłaszać się można w Warszawie albo przy forumowo-plenerowych spotkaniach ;]
    Moim zdaniem lepszy jest ten poniżej
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Też uważam, że ten niżej jest lepszy

Jak prostota, to proszszsz:
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

połączone rm odmieniane przez przypadki to gdzieś z pierwszych 1000 wyników wyrzucanych przez google grafika dla "RM logo" Też nie idź tą drogą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Też nie idź tą drogą
    jakaś alternatywa?
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Miałem na myśli projekty oparte na ligaturze rm w minuskule, ten logotyp Shao z negatywem majuskuły R w M nie urywa może d... ale jest w miarę oryginalny i trzyma jako-taki poziom

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Miałem na myśli projekty oparte na ligaturze rm w minuskule, ten logotyp Shao z negatywem majuskuły R w M nie urywa może d...
    Ty, Ty...
    Cytat Zamieszczone przez Czornyj
    ale jest w miarę oryginalny i trzyma jako-taki poziom
    Ok, wybaczam...

Tak naprawde to nie projekt, to raczej wskazowka o czym myslalem bo tak se maznalem na szybko przed spaniem ale jak sie Robertowi (i niektorym tutaj) podoba to milo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Tak mniej więcej to wygląda.
    (podstrona 4)
    co robi trener personalny bo nie wiem co w YT wpisać plus how to create logo żeby najlepsze logo wymyślić :P Jakie motto ma konsulting?

Podnieś szefie stawkę do kraty piwa bo jak się do jutra z projektem nie wyrobimy to od jutra będziemy o suchej buzi projektować Jutro święto państwowe to stawka idzie razy dwa :P
    coolpix L29

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Tak naprawde to nie projekt, to raczej wskazowka o czym myslalem bo tak se maznalem na szybko przed spaniem ale jak sie Robertowi (i niektorym tutaj) podoba to milo.
    Jak na szkic nie jest źle

Aternatywa to profesjonalny spec od brandingu, ale to astronomiczny koszt (polecam pooglądać folio mojego znajomego - Lukasza Kulakowskuego na behu, skurczybyk jest mistrzem wszechświata! https://www.behance.net/emptypagestudio)

Ze zwykłymi grafikami będzie loteria - ja np. w przypływach weny twórczej popełniłem kilka znośnych znaków (m.in. logotyp naszego forum, z którego do dziś jestem zadowolony), ale to na zasadzie "raz do roku to i kuro pierdnie". Ogólnie temat przej..., niewdzięczny i potwornie niedoceniany (pomijając high end).
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 30-04-2015 o 23:48

Strona 6 z 10 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów