Close

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 95

Wątek: Projekt logo

Domyślnie

...aaa! Z forumowych szpeców bardzo niezły jest stig (Marcin Saldat), machnął w cholerę fajnych znaczków, warto podpytać o wycenkę
    http://saldat.pl/html/port-logo.htm
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 30-04-2015 o 23:59

Domyślnie

Czornyj, nie demonizuj. Zwykły grafik zrobił logo Nike'a za co dostał (a właściwie dostała) 35 dolców. Jest na świecie tysiące zwykłych grafików, którzy są zwykli dlatego, że nie byli w odpowiednim miejscu w odpowiednim czasie. Bo gdyby byli, to zostaliby wicemistrrzami wszechświata.
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie Projekt logo

35 dolków, a potem brylantowy pierścionek z wygrawerowanym swooshem i kopertę akcji Nike - spokojna głowa, dobry spec od brandingu z głodu nie zginie

Nie twierdzę, że nie da się znaleźć dobrego grafika który za psi uj zrobi nam dobry znak - twierdzę, że będzie to loteria.

Mój kumpel ostatnio ostatnio nękał mnie o logo dla swojej firmy budowlanej - wysłałem go na drzewo, bo nie czuję się mocny w temacie. Wrócił biedniejszy o kilka stów wydanych na poszukiwania nieodkrytych geniuszy designu, podstępnie przyniósł kilka butelek dobrego wina i efekt był taki, że chcąc-nie-chcąc musiałem mu ten logotyp zaprojektować...
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 01-05-2015 o 00:21

Domyślnie

Nie wchodząc w szczegóły zbierała pieniądze na kurs malarstwa, a padło na nią bo termin był krótki. Profity były grubo po fakcie (niektórzy artyści dostają pośmiertne), a przy okazji musiała przebrnąć przez bandę marudzących baranów, którzy szukali dziury w całym krytykując projekt. Projekt przeszedł właściwie tylko dzięki presji czasu.
    Są tacy, którzy się w tym specjalizują, ale nie jest to wiedza niedostępna. Jest też masa zdolnych ludzi, którzy nigdy nie trafili na fartowne zlecenie i grają ogony.

Domyślnie

To chyba nie jestem w temacie, bo jakoś ta masa zdolnych ludzi nie rzuciła mi się w oczy. Masa tandeciarzy, dyletantów i kiczowników - to i owszem, złodziei "inspirujących" się cudzymi portfolio - całe mnóstwo, nawet miszczuf popełniających potworne knoty za ciężką kasiorę (jak np. ostatnio Pągowski w przypadku niesławnej identyfikacji !Pomorze). Ale jasne, muszą gdzieś być, każdy kiedyś zaczynał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    To chyba nie jestem w temacie, bo jakoś ta masa zdolnych ludzi nie rzuciła mi się w oczy. Masa tandeciarzy, dyletantów i kiczowników - to i owszem, złodziei "inspirujących" się cudzymi portfolio - całe mnóstwo, nawet miszczuf popełniających potworne knoty za ciężką kasiorę (jak np. ostatnio Pągowski w przypadku niesławnej identyfikacji !Pomorze). Ale jasne, muszą gdzieś być, każdy kiedyś zaczynał
    Nie strasz- artystów docenia się po śmierci a kicz jest dobry bo się sprzedaje i odbiorca jest zadowolony. Wolę chcę nigdy nie być artystą tylko rzemieślnikiem
    Ostatnio edytowane przez NegLTD ; 02-05-2015 o 13:58
    coolpix L29

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    ...aaa! Z forumowych szpeców bardzo niezły jest stig (Marcin Saldat), machnął w cholerę fajnych znaczków, warto podpytać o wycenkę
    http://saldat.pl/html/port-logo.htm
    niczego nie urywa
    coolpix L29

Domyślnie

niczego nie urywa
    bez zadka wyglądam znacznie mniej atrakcyjnie.

Wolę chcę nigdy nie być artystą tylko rzemieślnikiem
    Gubiem siem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NegLTD Zobacz posta
    niczego nie urywa
    propozycje tutaj pokazane dotychczas również nie (z całym szacunkiem do ich autorów)
    możliwe, że się nie znam a monitor mam słaby

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów