Close

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 95

Wątek: Projekt logo

Domyślnie Projekt logo

Bry,

poszukuje sprawdzonego i _oczywiście_ niedrogiego logotwórcy z fajnymi pomysłami.

W sumie jedyne wymaganie jest takie, że logo, musi się składać z liter RM i najfajniej byłoby jakby to było tyle, tzn bez żadnych znaczków czy innych grafik, chociaż jak mnie powali znaczek to i znaczek może być wkomponowany

Polecicie mi kogoś sprawdzonego?
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertlobuzMiernik
    musi się składać z liter RM i najfajniej byłoby jakby to było tyle
    Zrobilem:

RM

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Zrobilem:

RM

szybka reakcja no ale w końcu miało byc RM no i jest i to bez zbędnych grafik))

Domyślnie

Zrobilem:

RM

MISTRZ!

Parę lat temu trochę projektowałem (na kartce). Mam też znajomego co w tym temacie siedzi.

Nie obiecuję aaale może coś popróbuję później i przykłady na PW podeślę - może coś wybierzesz

Jakieś szczególne uwagi co do tego (też pomaga) ? Ulubione kolory, czy ma mieć powiązanie z czymś itp itd.
    Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560

ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
    >>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<

Domyślnie

Zadanie z gatunku narysuj 7 czerwonych linii : https://youtu.be/BKorP55Aqvg
    Ostatnio edytowane przez vid3 ; 28-04-2015 o 13:25

Domyślnie

Zrobilem:

RM

Kurcze genialne, takie proste, klasyczne bym powiedział, podejście do tematu, a jednak równocześnie świeże i nie przekombinowane.

Cytat Zamieszczone przez spiritus Zobacz posta
    MISTRZ!

Parę lat temu trochę projektowałem (na kartce). Mam też znajomego co w tym temacie siedzi.

Nie obiecuję aaale może coś popróbuję później i przykłady na PW podeślę - może coś wybierzesz

Jakieś szczególne uwagi co do tego (też pomaga) ? Ulubione kolory, czy ma mieć powiązanie z czymś itp itd.
    Ulubionych kolorów nie mam raczej, poza tym że czerwony jest najszybszy a niebieski mi podkreśla głębie spojrzenia ;P

Zastosowanie - jako logo 'personalne' nie wiem czy istnieje coś takiego.

Z dodatkowych ułatwień - zajmuje się konsultingiem, więc wiecie - wiedza, mondrość, inteligencja, opanowanie i moc ;P

(Bo R jak Rozwaga a M jak Mondrość)
    Ostatnio edytowane przez RobertMiernik ; 28-04-2015 o 13:22
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)

Domyślnie

Umieścić tam Twoje im i nazw czy tylko sygnet chcesz?
    Z6 || N14-30/4s || N24-120/4s || N85/1.8s || SB-600 || YN560

ZAJRZYJ I WEŹ UDZIAŁ:
    >>RAWki<=>ZADANIA TEMATYCZNE<=>FOTOGRAFIA MIESIĄCA<<

Domyślnie

No właśnie tego nie przemyślałem do końca.

Tzn, na pewno chcę, żeby inicjały mogły funkcjonować oddzielnie, ale jako spójne rozwiązanie mogłaby też być wersja z inicjałami/logo + pełnym imieniem i nazwiskiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Kurcze genialne, takie proste, klasyczne bym powiedział, podejście do tematu, a jednak równocześnie świeże i nie przekombinowane.
    Ulubionych kolorów nie mam raczej, poza tym że czerwony jest najszybszy a niebieski mi podkreśla głębie spojrzenia ;P
    Zrobilem:
    RM
    FTFY

RM
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Robercie...ogłoś Forumowy casting dla zwyciężcy 6-pack markowego piwella z dyskontu i już projekty się posypią

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów