A ja nie rozumiem tego czekania na obniżki.
Jeżeli czegoś pragniemy to się to bierze bo jeśli będziemy czekać to pojawi się kolejna rzecz, którą chcemy bardziej...
A6000 i tak mocno staniała, dałam wam przykład. To jest 500-600 złotych! I liczycie, że stanieje o kolejne?
Jak będzie czekał to pojawi się następca A6000 i czy wtedy będzie nadal zdecydowany czy już będzie patrzał na nową serię ale znów jest za droga i tak w koło Macieju.
A5100 nie jest w żaden sposób zagrożeniem dla A6000 więc raczej nie stanieje a jeśli już to o szalone 50-100zł. Czy warto tracić jesień i wiele możliwości zdjęć dla 50zł? Odpowiedz sobie sam. Ja zawsze miałam drogie hobby więc i moja rodzina i druga połówka jest przyzwyczajona, że potrafię wydać fortunę ale widzą, że dzięki temu robię to co kocham i nikt mi nie wypomina tego zakupu w czasie premiery aparatu tylko oglądając moje starania wie, że kupiłam właściwie
MadMick to restauracja z amerykańskimi hamburgerami itp. Baaaardzo polecam, szczególnie Englishburgera z jajkiem, ostatnio prawie tam mieszkam
Wg mnie skok między 6n a a6000 jest spory i raczej bym się już nie pchała w starsze wersje w tej kwestii.
Sorki za słowotok ale ludzie często żałują swojego "skąpstwa" bo uciekają im ważne chwile i żałują potem. Straciłam w życiu tyle możliwości przez właśnie takie podejście, że się już wyleczyłam. Jedno wyjście do kina w miesiącu można sobie podarować myślę dla takiego zakupu.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami