Close

Strona 149 z 239 PierwszyPierwszy ... 4999139147148149150151159199 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 481 do 1 490 z 2387

Wątek: D800 Af

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    Ja u siebie w D800 jak focilem w trybie dynamicznym zauwazylem, ze te wszystkie myszkowania, skakanie, pykanie przechodzilo kiedy z trybu 9pktowego przechodzilem na 21pkt. Zupelnie inny aparat

Co masz na myśli?

Domyślnie

Pisalem kilka postów wyżej.

Domyślnie

Pisalem kilka postów wyżej.

Kichu oszczędź mi zachodu i podziel sie ze mną spostrzeżeniami..

Domyślnie

To byl z mojej strony off topic niepotrzebny bo tu o d800 glownie chodzi, i niestety jest to aparat z wada i to dosc powazna, u mnie sie to jedynie potwierdzilo, a za ta cene chcialbym miec aaparat ze sprawnym AF to nie ulega watpliwosci. Przez pierwsze 8k byl idealny wrecz geniusz niestety tak jak u wielu innych uzytkownikow z czasem okazalo sie ze jest tylko gorzej. Dzis kurier z serwisu nikon go odebral, wszytsko ladnie pienie , dam znac jak to sie skonczylo jesli do mnie wroci
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Nie myszkowal i nie miałem tych wszystkich dziwnych nietrafien które występowały nawet w oczywistych sytuacjach gdy focilem af-c d9. Mocno byłem zaskoczony ta roznica w zachowaniu miedzy d9 a d21 na korzyść 21. Af pracował tak jak bym tego sobie życzył, nietrafiienia były głownie wina operatora i sporadycznie gdy nie nadążyl za akcja.

Domyślnie

Nie myszkowal i nie miałem tych wszystkich dziwnych nietrafien które występowały nawet w oczywistych sytuacjach gdy focilem af-c d9. Mocno byłem zaskoczony ta roznica w zachowaniu miedzy d9 a d21 na korzyść 21. Af pracował tak jak bym tego sobie życzył, nietrafiienia były głownie wina operatora i sporadycznie gdy nie nadążyl za akcja.

Czyli u ciebie d21 w afc? A co z 3d?

Domyślnie

No właśnie czy jest możliwa zmiana ilości pól jakie wykorzystuje 3D z np 51 na 21?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomgol Zobacz posta
    No właśnie czy jest możliwa zmiana ilości pól jakie wykorzystuje 3D z np 51 na 21?
    To ma byc w D4s.
    Witam Irek
    D5 N500/5.6pf, N24-120/4

Domyślnie

Ciekawostka u mnie - D800 -tki seria 61xxxxx.. oraz 62xxxxx.. mają problem z utrzymaniem kalibracji AF na stałkach. Wystarczy że zrobię ok 2-3 tys fotek i zmiany do wprowadzenia aby szkła były ostre wynoszą od 2 do 5 punktów w skali mikroregulacji. Zaraz mnie szlag trafi ..
    lovestorymakers.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FttSniper Zobacz posta
    (...) zrobię ok 2-3 tys fotek i zmiany do wprowadzenia aby szkła były ostre wynoszą od 2 do 5 punktów w skali mikroregulacji. Zaraz mnie szlag trafi ..
    Miałeś te body na kalibracji w serwisie?
    Marek

Zakon Fuji

Strona 149 z 239 PierwszyPierwszy ... 4999139147148149150151159199 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów