u mnie wszystko ok![]()
Szukaj
mój egzemplarz DE nr.610xxxx na plus (+),
po lekturze tego masakrującego (celowo lub nie) tą puszkę wątku zadzwoniłem tak na wszelki wypadek do serwisu z pytaniem o koszt kalibracji AF po okresie gwarancyjnym, koszt to około 160zł z przesyłką więc nie ma tragedii, a zamiast czekać na rozjechanie lepiej pstrykać i cieszyć się zaletami tej puszki.
100% hobby. ... ... www
Ami 66 > Smena 8m > Fed 5 > Lubitel 166B > Zenit TTL > Minolta > Sony > Pentacon six TL - Nikon F - Nikon D
100% hobby. ... ... www
Ami 66 > Smena 8m > Fed 5 > Lubitel 166B > Zenit TTL > Minolta > Sony > Pentacon six TL - Nikon F - Nikon D
Ja mam body ściągane z Niemiec (niemiecka instrukcja, niemieckie papiery) i zanosiłem do polskiego serwisu do kalibracji. Nie było żadnych problemów.
Moje body (jeden z najwcześniejszych egzemplarzy) było kalibrowane przy przebiegu około 10 tys.
Teraz mam ponad 18 tys. i, póki co, jest super.
Pod warunkiem że serwis pracuje jak poważny serwis a nie zbiorowisko facetów mających w dupie problem użytkownika
No na -1, bo sztuka Jacka także się rozkalibrowuje z biegiem czasu......
Zapraszam na mojego bloga: http://rafalglebowski.pl/blog/
Ale nie wiem co ma dać takie zestawienie.... W przypadku użytkownika takiego jak ja który ma ew. zamiar kupić d800 potencjalna wizja felernej puszki jest zbyt .....groźna. Tym bardziej że nie słyszałem jeszcze o przypadku żeby nikon puszkę nienaprawialną (a takim przypadkiem jest puszka która co jakiś czas się rozkalibrowuje) albo wymienił alby wymienił felerne elementy
Skontaktuj się z nami