Close

Strona 21 z 30 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 201 do 210 z 291

Domyślnie

GonzoG, dzieki, bylam przekonana, ze Surface ma matryce TN.
    Ciekawy ten Surface 2, jednak ma minus, system RT. Jak widze w specyfikacjach cos co ma Windows RT, to wole sie nie interesowac.
    ku6i, zgadzam sie z Toba, to ze to system, nie wieszajacy sie itp. same zachwyty, ale nie dla kazdego bo ograniczony.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    GonzoG, dzieki, bylam przekonana, ze Surface ma matryce TN.
    Ciekawy ten Surface 2, jednak ma minus, system RT. Jak widze w specyfikacjach cos co ma Windows RT, to wole sie nie interesowac.
    ku6i, zgadzam sie z Toba, to ze to system, nie wieszajacy sie itp. same zachwyty, ale nie dla kazdego bo ograniczony.
    Tylko rozróżnić trzeba Surface od Surface Pro. Ten drugi ma normalnego Windowsa 8 Pro. Surface zastąpił Surface RT a w Pro doszła dwójeczka.

Domyślnie

Tak z ciekawości Mekano, co masz przeciwko Widnows RT? Może inaczej, co o nim wiesz?
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

GoOrange, tak wiem o tym. Tyle ze Surface pro, to juz raczej "tableto-laptop" w dosc wysokiej cenie, jak na tablet.
    Kurtz, to jest system ograniczony, tak ze tylko mozesz zainstalowac aplikacje ze sklepu Windows, nie funkcjonuje on jak tradycyjny W8.
    Nie odpali sie na nim wiele aplikacji tak jak pod W8.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Nic dziwnego, w końcu to system operacyjny pracujący na ARMach. Dziwne, gdyby standardowe aplikacje x86 działały na nim. Na innych tabletach tak samo, dostępne są tyko aplikacje dedykowane.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Czyli tablet z normalnym Windowsem 8 tez bedzie ograniczony?
    wlasnie ten Asus t100 ma normalnego Windowsa, a co za tym idzie, nie ma takich ograniczen jak wersja RT, prawda?
    Mozna zainstalowac chyba wszystko, tak jak na tradycyjnym PC?

Oszczędny w słowach Awatar jerryjola
    Miasto
    Częstochowa/Karczewice

Domyślnie

Dokładnie.
    Sam zawodowo używam na co dzień programu, który pod OS X em nie ma szans uruchomić, a jego wydawca nie kwapi się na przygotowanie wersji pod Maca.
    Oglądałem dziś nowego Nexusa 7 i wygląda toto całkiem fajnie, tyle tylko, że jak na moje potrzeby, jest ciut za wąski - już bardziej podchodzi mi ów omawiany wcześniej ośmiocalowy Lenovo.
    Albercik wie lepiej...
    d300...N70-200 VRII + N:35-50-85 f/1.8 i reszta dupereli,

Domyślnie

Asus T100 to nie ARM.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Kurtz, no tak Asus to Atom, a Surface bazuje na Arm-ach Nvidia/Tegra.

Oszczędny w słowach Awatar jerryjola
    Miasto
    Częstochowa/Karczewice

Domyślnie

A powiedzcie mi, czy to, że to są Intel Atom, czy Tegry 3/4, robi wielką różnicę w używaniu na co dzień- zakładając, że tablecik nie jest głównym narzędziem do pracy?

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
    Albercik wie lepiej...
    d300...N70-200 VRII + N:35-50-85 f/1.8 i reszta dupereli,

Strona 21 z 30 PierwszyPierwszy ... 111920212223 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów