Close

Strona 23 z 30 PierwszyPierwszy ... 132122232425 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 291

Domyślnie

jerryjola, jesli chodzi o W8 i 32 bit, to przeczytaj moj post wyzej, pomyslalam pozniej, ze to wlasnie nie powinno robic problemu, jak GonzoG wspomnial, ze to wersja "okrojona".

I co do Lenovo, mysle ze to podobna polka Asus, Samsung, Lenovo.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Oszczędny w słowach Awatar jerryjola
    Miasto
    Częstochowa/Karczewice

Domyślnie

Sorrki, nie zauważyłem...
    Albercik wie lepiej...
    d300...N70-200 VRII + N:35-50-85 f/1.8 i reszta dupereli,

Domyślnie

GonzoG napisał o tym, że na urządzenia z Atomami była dawana wersja Basic systemu, 32 bitowa, okrojona, a nie, że 32 bitowa wersja jest/była okrojona.
    d70s + N18-70 + N55-200

Oszczędny w słowach Awatar jerryjola
    Miasto
    Częstochowa/Karczewice

Domyślnie

Kiedyś miałem eeePc, ale nie pamiętam, jaki to był system - czego mu brakowało.
    Plusem windy jest właśnie współpraca z urządzeniami na usb jak drukarki - na przykład.
    Chociaż - jak dla mnie to też nie jest problem. Ja mam hp-ka, jakiś duży kombajn na WiFi. Do tego ma coś takiego jak HP ePrint - wysyłam plik typu jpg, doc, pdf na maila przypisany do dukarki i mi drukuje. Próbowałem ostatnio z komórki i działa.
    Albercik wie lepiej...
    d300...N70-200 VRII + N:35-50-85 f/1.8 i reszta dupereli,

Domyślnie

Kurtz, zaszlo male nieporozumienie z mojej strony.
    dopiero pozniej zdalam sobie sprawe ze 32 bit nie powinno stanowic problemu.

Szkoda tez, ze tylko Asus wpadl na taki dosc ciekawy pomysl projektujac taki tableto-laptop.
    Bo T100 na pewno znalazl wielu zwolennikow, dla tych ktorzy nie widza czego tak naprawde chca / potrzebuja.. czy tylko tablet, czy moze taki mini-laptop, w malym opakowaniu. W kazdym razie linia Asusa (transformerow) na przyszly rok zapowiada sie dosc ciekawie.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mavierk
    Mój znajomy dzisiaj wystawił Asusa TF300tg w całkiem fajnej cenie. Czy warto kupić sobie taki tablet z klawiaturą zamiast netbooka za 1200zł?
    Głównie korzystałbym go do karty na internet z oranża
    Zapytam raz jeszcze, bo raczej to jest wątek do tego przeznaczony :P
    Naucz się czytać

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    Jeszcze jeden silny argument skierowany do tych, którzy ganiają za tanim szajsem.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

A co byscie wybrali:
    TF701T czy T100? Ten pierwszy jest na Androidzie i ma ladna rozdzielczosc: 2560x1600 + standardowy port SD/SDXC, ten drugi to taka wersja basic, gorsza rozdzielczosc i bez standardowego portu SD, ale za to z Windowsem 8. Nie powiem chodza mi po glowie te dwa, tym bardziej ze prawdopodobnie TF701T bedzie do dostania.. o 100 euro drozszy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Jeszcze jeden silny argument skierowany do tych, którzy ganiają za tanim szajsem.
    Ciekawe, ze ipadow nawet nie tkneli
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 23 z 30 PierwszyPierwszy ... 132122232425 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów