Close

Strona 19 z 30 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 291

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GonzoG Zobacz posta
    A teraz pytanie - czy kiedykolwiek miałeś telefon z czystym Androidem
    A co mnie to... ? Mam Ipada z czystym IOSem i jakoś Automapa nigdy w życiu nawet raz się nie wywaliła. Inne rzeczy też nie szaleją.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Trzeba było brać Della Pecision, a nie laptop-pada.
    Miewają te same problemy, a są 2 razy cięższe i 2 razy droższe, pod obciążeniem równie dobrze mógłbym w pokoju postawić chodzący odkurzacz (to samo z HP 8570w). Chcesz to bierz, ja tego kijem przez szmatę nie tknę
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

A teraz pytanie - czy kiedykolwiek miałeś telefon z czystym Androidem, a nie z toną nakładek od producentów telefonów ?? Jeśli nie, to niestety nie wiesz jak stabilny jest Android.
    Ja mam tablet z czystym androidem - Nexus 7 2013 - więc teoretycznie powinien być jeszcze bardziej stabilny niż porównywalny telefon [mniej funkcjonalności]. No cóż Nie korzystam z produktów Apple więc do nich nie ma porównania, ale bardziej stabilne niż tablet Google są dla mnie na przykład dekstopowy Windows 7 i mobilny Windows Phone 7.8

Ale nie narzekam, bo "widziały gały co brały" i za tą cenę i funkcjonanlość może mi się od czasu do czasu jakaś aplikacja wywalić.

Domyślnie

Z ciekawości pytam, co Ci się wywala? Bo mi po aktualizacji do 4.4.2 tylko Opera. Reszta śmiga bez czkawki.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rsz Zobacz posta
    Z ciekawości pytam, co Ci się wywala? Bo mi po aktualizacji do 4.4.2 tylko Opera. Reszta śmiga bez czkawki.
    Flipboard potrafi się zamknąć - a korzystam z niego bardzo często, Chrome potrafi się uwalić. Przynajmniej raz wywalił się Snapseed, raz Duolingo - system próbował zrobić update aplikacji z której akurat korzystałem.

Wersję 4.4.2 mam dopiero od dziś, z nowości w tym patchu nie działa GPS sprawdzane aplikacje Google Maps, GPS test, Yanosik

Domyślnie

No to fajne aktualizacje Google robi. :/
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Mam pytanie dotyczące:
    samsunga GALAXY Note 10.1 2014 Edition LTE 16 GB
    miał ktoś go na dłużej w rękach?
    Rozdzielczość: 2 560 x 1 600 - ładnie wygląda.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wiesz co ja mam apke iPlayer, darmowa i wgrywanie po wifi, ale nie wszystko dziala, malo aktualizacji i do tego niektore filmy sie tna. Ale zobacze te twoja apke, byc moze dziala ladnie.

(...)
    A próbowałeś VLC?

co do EFI-X, to już to nie istnieje i całkiem niezły przekręt z tego wyszedł
    http://www.tomshardware.com/news/ase...leon,8617.html
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Moze ktos wie.. na filmikach z Youtube, sa porownywania tabletow i dlaczego Asus z matryca IPS, ma takie slabe wyblakle kolory w porownaniu do np. Samsunga i Surface?
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

może dlatego że ma zwyczajnie gorszy panel IPS ?

Strona 19 z 30 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów