Close

Strona 27 z 44 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 436

Wątek: Tokina 16-50 ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    O Brzegach nie wspominaj - cudów nie ma

Czasem rozdzielczość w testach wychodzi wysoka, a w prakyce jest mydło i spada kontrast - prawdopodobnie wynika to z astygmatyzmu. Dawniej testy MTF to uwzględniały i wartości były uśredniane, może teraz robi się to bardziej po pratyzancku.
    Czornyj, ale rzeczywiste - praktyczne testy to potwierdzaja - link zamiescilem wcześniej.
    Pozdrawiam:
    Andrzej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Smurf Zobacz posta
    O Qva!!! Ta kopia jest walnęta na bank, albo ma jakiś gigantyczny BF/FF - nie możliwe, żeby to szkło było aż tak kiepskie (choćby w kontekście testów na photozone)...

wojteh
    Gość

Domyślnie

zobaczymy we wtorek gdy dostanę swoja sztukę - czy pójdzie do wymiany ???? - to co gość zamieścił to żenada moja sigma 28-80 za 100 zł z allegro jest lepsza - już wiem co wezmę nawet jeśli to będzie kicha tez Tokinę ale 80-400 albo nikkora 70-300
    Ostatnio edytowane przez wojteh ; 09-06-2007 o 22:46

Domyślnie

to przepraszam co niby Tokina przez ten rok poprawiała?? czekałem na to szkło od roku i jeśli okaże się takim szmelcem to chyba wyjdę z siebie i stanę obok... nie chciałbym zatem widzieć tego czegoś co mieli zamiar wypuścić w ubiegłym roku...
    Nie zapowiada się ciekawie - jak na razie gdzie tylko szkło się nie pojawi to coś nie tak...
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Sie przejmujecie jakbyscie co najmniej udzialowcami byli - nie pierwsza i nie ostatnia firma ktora ma slaba kontrole jakosci.Moze to tylko pierwsza partia taka walnieta...
    I walk through the valley of death, I will fear no evil,
    for I am the baddest, meanest mother fucker in the valley
    www.marcinmichno.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    to przepraszam co niby Tokina przez ten rok poprawiała?? czekałem na to szkło od roku i jeśli okaże się takim szmelcem to chyba wyjdę z siebie i stanę obok... nie chciałbym zatem widzieć tego czegoś co mieli zamiar wypuścić w ubiegłym roku...
    Nie zapowiada się ciekawie - jak na razie gdzie tylko szkło się nie pojawi to coś nie tak...
    Daj spokój, bez histerii - szit hepns. Nie możliwe, żeby to szkło mogło być tak złe...

wojteh
    Gość

Domyślnie

chciałem mieć pancernika z fajna optyka - a teraz się wystraszyłem - w końcu 2 tyś piechotką po ulicy nie biega - dobrze że przez neta kupiłem to mam czas na zwrot .... 7 dni chyba??? czy liczy sie od dostarczenia czy wstawienia faktury??

Domyślnie

10 dni od dnia wystawienia faktury
    D800E | MB-D12 | N 24-70/2.8 | N 50/1.8G | N 70-200/2.8G VR | SB-700 | Manfrotka 190 PROB|

wojteh
    Gość

Domyślnie

do momentu dostarczenia czy wystarczy nadać na DHL czy inny masterlink????

Strona 27 z 44 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów