Zadałem pytanie na forum KKM ale coś mi mówi że tu mogę ptrzymać szybciej odpowiedź więc się powtórzę.
PS. Zauważyłem że dziś nex6 z 16-50 jest do wyrwania za 3185.10 zł.
Zdaje się, że aplikacja do sterowanie aparatem za pomocą smartphona ma interwałometr. Nie wnikałem w to głębiej bo do timelapsów są najlepsze kompakty ze względu na brak mechanicznej migawki.
Zdaje się, że aplikacja do sterowanie aparatem za pomocą smartphona ma interwałometr. Nie wnikałem w to głębiej bo do timelapsów są najlepsze kompakty ze względu na brak mechanicznej migawki.
Każdy kompakt ma mechaniczną migawkę, zespoloną razem z przysłoną. Fakt, że nie słychać jej, ale jest.
Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko
Faktycznie niezła cena. Ja czekam aż opuszczą cenę na 5R z 16-50.
To chyba razem czekamy
Czy ma sens zakładać polara na 16-50, w końcu to tylko kit (drogi ale jednak kit)? Czy nie jest za ciemny, za słaby...
Nigdy nic takiego nie stosowałam, nie znam się więc a zależałoby mi na uzyskaniu efektu chmurzastego, czy zintensyfikowaniu barw.
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami