Close

Strona 309 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2092592993073083093103113193594098091309 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 081 do 3 090 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Za skórzaną galanterią najlepiej przeszukać wątek o X100.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Za skórzaną galanterią najlepiej przeszukać wątek o X100.
    Przeszukiwalem i...nic...
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stachumuszel Zobacz posta
    Dotarl do mnie Fujian. Czekam na troche swiatelka
    A ja czekam na industara 50/3.5 Jestem bardzo ciekaw co to maleństwo potrafi...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gavin Zobacz posta
    Nie ma ktoś zalegającego dekla do obiektywu E (tył)?
    Niestety ja sam muszę kupić, są zestawy zaślepka na body i dekiel tylny na obiektyw za 19,-
    Bardzo byłem zdziwiony, że zestaw 5R jest bez takich podstawowych i w sumie tanich dodatków...
    wybieram inne systemy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez montini Zobacz posta
    Niestety ja sam muszę kupić, są zestawy zaślepka na body i dekiel tylny na obiektyw za 19,-
    Bardzo byłem zdziwiony, że zestaw 5R jest bez takich podstawowych i w sumie tanich dodatków...
    Tylko nie kupujcie u tego sprzedawcy:

http://allegro.pl/dekielek-tyl-obiek...865628098.html

Ja czekałem miesiąc, dopiero po interwencji u admina allegro sprawa się ruszyła. Sprzedający oszukuje i zwodzi. Towaru na półkach nie posiada.
    Jakieś ciałko, szkiełko i światełko, no i jeszcze nosidełko

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Siemianowice

Domyślnie

ma ktoś ten pasek z drugiego linka? Sam się nad nim zastanawiam.. nas nim albo ewentualnie takim paskiem na 1 palec. Ale to już w ogóle nietypowe rozwiązanie

Domyślnie

Ja sobie założyłem pasek od starej komórki...

Przypomniała mi się historia znajomej, która kupiła swojej córce bardzo ładną lalkę, która jednakowoż nie była ani Barbie, ani Cindy czy jakoś tam. Dziecko jej się popłakało, "będzie mogła być tylko służącą..."

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Ja mam przewleczoną taśmę od smyczki.... rozciąłem smycz, zszyłem na końcach, przewlokłem przez oczko w aparacie i przeciągnąłem jeden koniec przez środek drugiego... idealna i pewna pętla. Dodatkowo smyczka daje opcję owinięcia wokół ręki, a dla upartego można na karku powiesić....

Miałem też zaszytą rączkę na stałe z dodatkowym zaciskiem na nadgarstek, ale problem był przy zmianie, bo musiałem odpruć całość, żeby założyć pasek na szyję
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    Ja mam przewleczoną taśmę od smyczki.... rozciąłem smycz, zszyłem na końcach, przewlokłem przez oczko w aparacie i przeciągnąłem jeden koniec przez środek drugiego... idealna i pewna pętla. Dodatkowo smyczka daje opcję owinięcia wokół ręki, a dla upartego można na karku powiesić....
    Będziemy razem robić za tych służących...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Strona 309 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2092592993073083093103113193594098091309 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów