Szukaj
chyba każdy tak ma (nawet jeśli głośno o tym nie mówi), że lubi drogie oryginalne przedmioty.. tylko czasem różnica w cenie jest za duża.
wpkx - nie zapomnij o szaliku, który Ci mariusz przyszył
victorinox'a też noszę... o nim też jest historia...
Kiedyś (za czasów licealno-studenckich) zawsze nosiłem scyzoryk, bo była taka "faza" na noszenie między nami kolegami, którzy jeżdzą w góry na wycieczki, jedzą z jednego kotła itp/itd. wszystko z plecakami, jedzeniem i całym osprzętem. Później niektórzy (w tym ja) pozakładali rodziny i ten scyzoryk otwierał u mojej lubej scyzoryk w kieszeni - "po co go nosisz i tak nigdy nie używasz..." - co racja, to racja przestałem go nosić..
W zeszłym roku wracam z placu zabaw z córką - ktoś (starszy Pan) krzyczy...
"przepraszam pana" - "tak słucham" - "nie ma pan może scyzoryka? Dziecku zaplątały się sznurowadła w rower..."
Zamurowało mnie, moją żonę i tym sposobem scyzoryk wrócił do kieszeni, do torby foto, do torby roboczej i do samochodu![]()
Ostatnio edytowane przez matys ; 21-01-2013 o 16:41
.
No, to żyjesz w cieplarnianych warunkach...
U nas na prowincji bez scyzoryka nie ma życia, używam go (scyzoryka znaczy) niemal codziennie, tym bardziej, że oprócz standardowego ostrza ma wiele przydatnych narzędzi.![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
To, nie nosicie Nex-a na orginalnym pasku Sony? nie lubicie go miec na szyi?![]()
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
no niestety - moja praca jest biurowa i całkiem podobna do opisywanych warunków![]()
dodatkowo pomimo zimy za oknem nie jest wcale tak kolorowo, bo słoneczko mamy chyba raz w tygodniu, co dla mnie jest straszną udręką, bo zaczynam tęsknić za wiosną. Kiedyś bardziej świeciło... mam wrażenie
Kryzys nie dość że ekonommiczny, to jeszcze słoneczny.
Jak żyć...![]()
.
A ja nie powstrzymam się od dodania, że ochydny to mało, on jest ohydny!![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Skontaktuj się z nami