Close

Strona 293 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1932432832912922932942953033433937931293 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 921 do 2 930 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Cat's foot iron claw
    Neuro-surgeons scream for more
    At paranoia's poison door.
    Twenty first century schizoid man...

The black queen chants

the funeral march
    The cracked brass bells will ring
    to summon back the fire witch
    to the court of the crimson king!

Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 14-01-2013 o 19:51

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez superkomornik Zobacz posta
    Tylko czekać aż chinole zrobią wersje dla nikona za 100 baksów zakup obowiązkowy
    Tylko jak wsadzą taką 'rewelacyjną' soczewkę jak np. te w konwerterach m42 -> nikon to wielkiego pożytku nie będzie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta

The black queen chants

the funeral march
    The cracked brass bells will ring
    to summon back the fire witch
    to the court of the crimson king!

O, niezłą imprezkę mieliście, towarzyszu - Apollinaire, Keaton...
    Co prawda nie wiem jeszcze, kim jest obywatelka z prawej, ale i na nią paragraf się znajdzie.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Z wczorajszego WOŚPa [e50 w akcji]

Ostatnio edytowane przez ikit ; 14-01-2013 o 22:17

Domyślnie

To juz przegiecie:
    3n-coming-soon
    NEX- 5R

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikit Zobacz posta
    Z wczorajszego WOŚPa [e50 w akcji]
    Fajne! Muszę częściej jednak nosić to szkło.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Napiszę tak... Miałem trochę szczęścia bo nie miałem pojęcia skąd będą puszczane ognie i się na czuja ustawiłem... A dwa że cieszę się że nie zabrałem do tego starszej manualki, ognie trwały dość krótko i potrzebowałem czegoś w miarę niezawodnego, nie ma czasu na zabawę w kręcenie i modlenie się żeby stare powłoki pozwoliły w miarę ładnie pokazać światła nocne Za to mam mało wprawy w 'akcji' i zapomniałem o takim detalu jak zdjęcia seryjne czy żeby dać na manualny focus żeby nie ustawiał co strzał. I tak mi parę gorzej z momentem i kadrem wyszło, 50mm to dość ciasno. No i z 2h łażenia wcześniej po Krakowie jestem średnio zadowolony, tu z kolei troszkę żałuję że manualki nie zabrałem bo do zabawy mogła się okazać lepszym narzędziem...
    Tak w ogóle sobie uświadomiłem że zdjęć seryjnych nie wykorzystuję a czuję że drzemie w nich niezła potęga:>

Domyślnie

Widzieliście zdjęcia Jakuba Krawca z E50, choćby tu http://lennykrawiec.blogspot.com/201...w-bergamo.html ? Wdzięczny materiał.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

a ja sie nie moge doczekac, kiedy moj obiektyw wroci z serwisu.. to juz bedzie jakis tydzien.. eh.. 16mm srednio mnie zadowala..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    16mm srednio mnie zadowala..
    za krótki czy za szeroki?

Strona 293 z 2397 PierwszyPierwszy ... 1932432832912922932942953033433937931293 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów