The black queen chants
the funeral march
The cracked brass bells will ring
to summon back the fire witch
to the court of the crimson king!
Szukaj
The black queen chants
the funeral march
The cracked brass bells will ring
to summon back the fire witch
to the court of the crimson king!
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 14-01-2013 o 19:51
Z wczorajszego WOŚPa[e50 w akcji]
Ostatnio edytowane przez ikit ; 14-01-2013 o 22:17
To juz przegiecie:
3n-coming-soon
NEX- 5R
Napiszę tak... Miałem trochę szczęścia bo nie miałem pojęcia skąd będą puszczane ognie i się na czuja ustawiłem...A dwa że cieszę się że nie zabrałem do tego starszej manualki, ognie trwały dość krótko i potrzebowałem czegoś w miarę niezawodnego, nie ma czasu na zabawę w kręcenie i modlenie się żeby stare powłoki pozwoliły w miarę ładnie pokazać światła nocne
Za to mam mało wprawy w 'akcji' i zapomniałem o takim detalu jak zdjęcia seryjne czy żeby dać na manualny focus żeby nie ustawiał co strzał. I tak mi parę gorzej z momentem i kadrem wyszło, 50mm to dość ciasno. No i z 2h łażenia wcześniej po Krakowie jestem średnio zadowolony, tu z kolei troszkę żałuję że manualki nie zabrałem bo do zabawy mogła się okazać lepszym narzędziem...
Tak w ogóle sobie uświadomiłem że zdjęć seryjnych nie wykorzystuję a czuję że drzemie w nich niezła potęga:>
Widzieliście zdjęcia Jakuba Krawca z E50, choćby tu http://lennykrawiec.blogspot.com/201...w-bergamo.html ? Wdzięczny materiał.
a ja sie nie moge doczekac, kiedy moj obiektyw wroci z serwisu.. to juz bedzie jakis tydzien.. eh.. 16mm srednio mnie zadowala..![]()
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Skontaktuj się z nami