Close

Strona 14 z 67 PierwszyPierwszy ... 412131415162464 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 669

Wątek: Canon EOS 6D

Rozmowny Awatar RAQ
    Miasto
    Szczecin (dzielnica Zdroje)

Domyślnie

fakt, tyle tylko, że to wątek o 6D, i do tego nie brudzi matrycy i inne takie..... jak GPS, WiFi...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RAQ Zobacz posta
    fakt, tyle tylko, że to wątek o 6D, i do tego nie brudzi matrycy i inne takie..... jak GPS, WiFi...
    Można by napisać że to puszka dla daltonistów
    Canon w 6D nie uzyskał "dobrego" high iso zaklęciem z Hogwartu, tylko upośledzając filtry CFA.

Nie ukrywam że sam z wypiekami na twarzy czekam na obrazowanie klasy D800 w Canonie, niestety to jeszcze nie nastąpiło,.... a szkiełka Canon ma bardzo fajne.

Rozmowny Awatar RAQ
    Miasto

Domyślnie

d800 to nie ta półka co 6d, jestem więcej niż pewien, że canon wprowadzając wifi i GPS do 6D przetarł szlak, i niedługo będzie to standardem, tak jak to jest dzisiaj z kręceniem filmów w lustrzankach.
    jedyny błąd jaki zrobili, to wykastrowanie 6D z wbudowanej lampy błyskowej.

ogólnie ujmując, dobrze że jest, przynajmniej wszyscy mają więcej puszek do wyboru. każdy kupi co będzie mu najbardziej pasowało.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RAQ Zobacz posta
    d800 to nie ta półka co 6d, jestem więcej niż pewien, że canon wprowadzając wifi i GPS do 6D przetarł szlak, i niedługo będzie to standardem, tak jak to jest dzisiaj z kręceniem filmów w lustrzankach.
    jedyny błąd jaki zrobili, to wykastrowanie 6D z wbudowanej lampy błyskowej.
    Jak wykastrowali? Zaden fulfrejm u Canona nie miał wbudowanej lampy...
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Rozmowny Awatar RAQ
    Miasto

Domyślnie

nie miał, ale patrząc na obecny segment i pozycjonowanie puszek (w odniesieniu do d600) to tak to można ująć...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Jak wykastrowali? Zaden fulfrejm u Canona nie miał wbudowanej lampy...
    Chciałbym żeby i Nikony nie miały, zamiast tego solidny metal na górze.. w D700 mam zaklejoną taśmą żeby się przypadkiem nie otwierała.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez raider Zobacz posta
    Chciałbym żeby i Nikony nie miały, zamiast tego solidny metal na górze.. w D700 mam zaklejoną taśmą żeby się przypadkiem nie otwierała.
    a ja się bardzo cieszę z tego że jest przez to mam 800 zł w kieszeni bo nie muszę kupować su 800
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mateo912 Zobacz posta
    a ja się bardzo cieszę z tego że jest przez to mam 800 zł w kieszeni bo nie muszę kupować su 800
    Oczywiście, dla niektórych użytkowników jest to zaleta

Domyślnie

Przetestowany przez Fotopolis <<klik>>

Strona 14 z 67 PierwszyPierwszy ... 412131415162464 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów