Close

Strona 59 z 73 PierwszyPierwszy ... 949575859606169 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 581 do 590 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    Kupuje sie schemat na pierscien, schemat na machine przeciez wypada ponoć w IVa z klucznika jakiegos
    Fakt, mój błąd.

Swoją drogą kluczy z pól niedoli mam już trzy i po jednym z pozostałych poziomów, zastanawiam się czy nie zrobić kiedyś machina party czyli otworzyć na raz trzy portale tak żeby trzy krainy były i większą ekipą obrobić wszystko np na mp2
    Ja bym chętnie dołączył, ale od jakiegoś czasu nie gram z powodu braku czasu Ubolewam nad tym, ale chyba szybko nie zagram.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Ja bym chętnie dołączył, ale od jakiegoś czasu nie gram z powodu braku czasu Ubolewam nad tym, ale chyba szybko nie zagram.
    Spoko, zanim uzbieram więcej pozostałych kluczy i schemat to trochę minie teraz miałem więcej czasu bo chorowałem ale już wracam na normalne tryby więc znowu będzie max godzinka co dwa dni

Swoją drogą wypadł mi też schemat dla pony level na inferno ale nie wiem czy mi się chce biegać i szukać pozostałych składników. Czy żeby otworzyć pony na inferno to trzeba mieć laski z poprzednich poziomów?

Domyślnie

swoją drogą pograłem dość intensywnie ostatnie cztery dni i nie wypadła mi żadna legenda ani żaden przedmiot który możnaby chociaż za 500k sprzedać... a utłukłem w tym czasie pięć paragonów

Domyślnie

Swoją drogą wypadł mi też schemat dla pony level na inferno ale nie wiem czy mi się chce biegać i szukać pozostałych składników. Czy żeby otworzyć pony na inferno to trzeba mieć laski z poprzednich poziomów?
    Schemat na inferno? Wypadł? Z tego co pamiętam to schematy do upgrade'u laski się kupuje, więc składniki zbiera się tylko raz, można na normalu. Później tylko kupujesz w 4 akcie, więc potrzebna kasa.

swoją drogą pograłem dość intensywnie ostatnie cztery dni i nie wypadła mi żadna legenda ani żaden przedmiot który możnaby chociaż za 500k sprzedać... a utłukłem w tym czasie pięć paragonów
    Pech

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Schemat na inferno? Wypadł?
    Ano wypadł, akurat miałem "dzień schematowy" wcześniej nigdy mi nie leciały schematy, chyba z raz czy dwa znalazłem od maja schemat na "monarszy hełm" czy coś takiego a teraz jak grałem to na jednym runie, w jeden dzień wypadło mi siedem różnych schematów w tym na izualu schemat na laskę.
    I jak tu wierzyć w losowość dropu? Zwykle drop u mnie jest seryjny, np. lecą mi prawie same łuki i kusze albo prawie same miecze, lub buty często wręcz po dwa takie same z moba... tylko legendy nie lecą

Domyślnie

Ano wypadł, akurat miałem "dzień schematowy" wcześniej nigdy mi nie leciały schematy, chyba z raz czy dwa znalazłem od maja schemat na "monarszy hełm" czy coś takiego a teraz jak grałem to na jednym runie, w jeden dzień wypadło mi siedem różnych schematów w tym na izualu schemat na laskę.
    I jak tu wierzyć w losowość dropu? Zwykle drop u mnie jest seryjny, np. lecą mi prawie same łuki i kusze albo prawie same miecze, lub buty często wręcz po dwa takie same z moba... tylko legendy nie lecą
    Myślałem, że masz już schemat na laskę i że cieszysz się, bo wypadł Ci jakiś nowy na inferno, więc się zdziwiłem. Generalnie schemat na laskę jest inaczej losowany niż te zwykłe schematy. On wypada tylko na Izualu więc jak zrobisz kilka runów na Izuala to nie powinno być problemu. Jak już masz schemat, to teraz upgrade'y kupujesz, więc nie musisz szukać ich na nowo.

Domyślnie

Ostatnio narzekałem na drop, ale w ostatnich dwóch dniach się znacznie poprawił. Co prawda zacząłem biegać z maksymalnym MF (300), jednak to wcześniej nie miało aż takiego znaczenia. W ciągu tych dwóch dni wypadły mi za to 3 (słabe) amulety: Xephirian. Na szczęście znalazłem też parę innych rzeczy, w tym całkiem cenną broń (to znaczy, którą da się w ogóle sprzedać powyżej 1kk). Jednak te amulety mnie prześladują. Nie wiem jak działa losowość w tej grze, ale może wydawać się dziwna. Co prawda człowiek patrzy na anomalie, a na zwykłą statystykę nie zwraca uwagi, zatem być może wszystko jest w normie. Ważne, że coś się ruszyło i zastój jakby minął.

Domyślnie

Kupuje sie schemat na pierscien, schemat na machine przeciez wypada ponoć w IVa z klucznika jakiegos

Swoją drogą kluczy z pól niedoli mam już trzy i po jednym z pozostałych poziomów, zastanawiam się czy nie zrobić kiedyś machina party czyli otworzyć na raz trzy portale tak żeby trzy krainy były i większą ekipą obrobić wszystko np na mp2
    Lepiej przygruchać jakiegoś koksa i polecieć na wysokim MP.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Nie wiem jak działa losowość w tej grze, ale może wydawać się dziwna. Co prawda człowiek patrzy na anomalie, a na zwykłą statystykę nie zwraca uwagi, zatem być może wszystko jest w normie.
    patrząc na "prawa serii" ta "losowość" nie jest tak do końca losowa jednak, chyba że losowana jest na starcie cała plansza a nie drop z poszczególnego mobka. Mam runy po których zbieram 200k i identyczne ze zbiorem ledwie 100k. Gdyby za kazdym razem gra losowała dla pojedyńczego moba te wartości (przy tak dużej liczbie mobów w kraterze) powinny się mniej więcej uśredniać - statystyka. A tak nie jest. Podobnie z seryjnością wypadania przedmiotów, są runy gdzie np zbieram po kilka żółtych amuletów a jest wieeele runów gdzie nie wypada żaden, czy jak ze schematami o czym wspomniałem wcześniej.

Myślę że gra losuje co najmniej dwuetapowo czyli przy założeniu gry losują się podstawowe założenia, np. ilości, rodzaju i jakości przedmiotów i złota a podczas grania losują się już tylko szanse i afiksy na poszczególnych mobkach.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta
    Lepiej przygruchać jakiegoś koksa i polecieć na wysokim MP.

Tak po cichu planuję ale z tego co doczytałem chyba trzeba otworzyć trzy portale na raz żeby trzy różne krainy się otworzyły?

Strona 59 z 73 PierwszyPierwszy ... 949575859606169 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów