hehe czyli mozna bedzie grac... Jutro pierwszy dzien do pracy ale za to w sobote juz weekend![]()
Szukaj
hehe czyli mozna bedzie grac... Jutro pierwszy dzien do pracy ale za to w sobote juz weekend![]()
Uwaga!
Dostałem ostatnio kilka maili z różnych adresów, między innymi [email protected]
O treści:
Nie wiem co to ma na celu, bo link jest prawidłowy i oryginalny, ale uważajcie...Dear customer,
Because you are involved in the trading of gold and equipment.
legitimately means playing with an unaltered game client.
Doing otherwise violates our policies for Battle.net and Diablo III,
and it goes against the spirit of fair play that all of our games are based on.
We strongly recommend that you avoid using any hacks,
cheats, bots, or exploits.
Suspensions and bans of players that have used or start using cheats and hacks will
You can confirm that you are the original owner of the account to this secure website with:
Login to your account, In accordance following template to verify your account.
https://us.battle.net/login/en/?ref=...dex&app=com-d3
* Account name
* Account password
* First and Surname
* Secret Question and Answer
Show * Please enter the correct information
If you ignore this mail your account can and will be closed permanently.
Account security is incredibly important to us, and we hope that it's important to you,
too. If you have any additional security recommendations to add to this list,
please feel free to share them in the comments!
Account Administration Team
Diablo III World of Warcraft , Blizzard Entertainment 2012
Panowie, czy opłaca się farmić 3a? W sumie teraz bez problemu biegam po wieży potępionych sa mp0 ale zastanawiam sie czy jest sens? Bo szanse na drop wyrównali w paczu 1.05 do a1 a mimo wszystko po a1 biega mi się szybciej, z kolei na mp2 choć raczej nie ginę to farma idzie dużo wolniej....
Seler jaki masz DPS?? Ja ganiam glownie a3 na mp2-3 i jakos idzie chociaz ostatnio nie moge nic ciekawego wydropic...
Według mnie drop wcale nie został wyrównany. Została jedynie wprowadzona zmiana taka, że *da się* znaleźć w A1 także rzeczy o poziomie 63. Jednak prawdopodobieństwo ich znalezienia wydaje mi się o wiele mniejsze. W szczególności wystarczy spojrzeć na poziom przedmiotów rzadkich, które bardzo często są poniżej 60-ego poziomu, co w A3 oraz A4 zdarza się bardzo rzadko. Dodatkowo na całkiem sporą ilość biegów, jakie ostatnio wykonałem w celu znajdowania kluczy, legendarny przedmiot wypadł mi chyba tylko jeden (w A3). Przez ten sam czas w akcie IV powinienem znaleźć już ich więcej, chociaż mogłem mieć po prostu mniej szczęścia. Jednak gdybym to ja programował tę grę, to nadal szansa na znalezienie dobrych przedmiotów rosłaby wraz z numerem aktu (czyli poziomem trudności). I przypuszczam, że wciąż tak jest. Nie kojarzę zapisu, który by mówił o *równym prawdopodobieństwie* wypadnięcia tego samego przedmiotu, w każdym z aktów.
Chętnie natomiast się dowiem, jak wam szło ubijanie bossów z Piekielnej Maszyny. Zastanawiam się na jakim poziomie i w jakim ekwipunku się tam wybrać. Jak się do tego przygotować tak, by zmaksymalizować szansę na składniki do pierścienia. Póki co mam jeden główny dylemat, czy inwestować w barbarzyńcę, czy da radę coś sensownego zrobić szamanem. Planuję wspomóc się innymi graczami w miarę możliwości, czyli uruchomić trzy portale, we trzy osoby. Nie wiem jednak na ile moja postać da sobie radę.
Czy jest jakiś w miarę sensowny sposób na sprawdzenie siły tych "uberów"? Np. jeżeli z grupą przejdziemy powiedzmy akt 4 na MP3-4, to co to by mniej więcej oznaczało? Że można próbować odpalać maszynę na MP3-4, czy może MP1-2? Czy jeszcze jakoś inaczej? Dzięki za porady. No i jakby co, to maszynkę mam zrobioną, ale raczej wstrzymam się z jej uruchomieniem do podpakowania postaci jeszcze troszkę.
Byłem w mylnym błędzie.
Okazuje się że szanse na drop wyrównują się od mp1(przynajmniej oficjalnie), na mp0 jest jak było.
U mnie drop bardzo słaby, raz na tydzień wypadnie jakaś szmatława legenda, za to wczoraj wypadły buty, żółte 225dex, 56vit, 62allres i 12% szybkości, wystawiłem na ah, ciekaw jestem za ile pójdą... o ile w ogóle bo ostatnio nic mi się nie sprzedaje...
Wreszcie przelazłem Inferno do końca, klucze do machiny też mam, jeszcze tylko schemat...
Kupuje sie schemat na pierscien, schemat na machine przeciez wypada ponoć w IVa z klucznika jakiegos
Swoją drogą kluczy z pól niedoli mam już trzy i po jednym z pozostałych poziomów, zastanawiam się czy nie zrobić kiedyś machina party czyli otworzyć na raz trzy portale tak żeby trzy krainy były i większą ekipą obrobić wszystko np na mp2
Skontaktuj się z nami