Close

Strona 69 z 73 PierwszyPierwszy ... 19596768697071 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 681 do 690 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Kupiłem diablo3 jak tylko się pojawiła, zarejestrowałem się doszedłem do diablo ale go nie rozwaliłem, ponad pol roku nie grałem w tym czasie padł mi dysk, zainstalowałem od nowa, zapomniałem logowania, pisałem do tym tłuków, zrobiłem zdjęcia ze to moja oryginalna gra a oni mi odpisali żebym im podał jeszcze raz swoje dane wraz z nr konta Visa, porąbało im się chyba, dodzwonić się nie można, czekałem kilkanaście minut na linii w końcu automat powiedział ze w ciągu godz. ktoś do mnie oddzwoni, tragedia jest to battle.net. ze to nie można pójść i mordy obić.

Domyślnie

Kurde ja tez już wieki nie grałem... Moze wieczorem sie skusze..

Domyślnie

No i jak tam? Ciupią wszyscy w dodatek? Musze przyznać, że lokacje fajne... klimacik jest ekstra...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coach_lodz Zobacz posta
    No i jak tam? Ciupią wszyscy w dodatek? Musze przyznać, że lokacje fajne... klimacik jest ekstra...
    Ja przez to abstynentem zostanę .... .

Udało mi się przywrócić login i hasło przez czat z serwisem Batllle do D III bo kupiłem sobie dodatek a nie wiedziałem ze muszę mieć online standard aktywowana, porąbane to ze bez internetu nie pograsz, ale mnie już to nie dotyczy

Domyślnie

lokacje są zdecydowanie większe... drop też niezły... jest co robić
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

eh... jak się trochę ogarnę to chyba będzie trzeba zamówić dodatek...

Domyślnie

Trochę mi zeszło to ogarnianie... wczoraj po długiej przerwie odpaliłem znowu D3 i sporo zmian.. Na początku cieżko wszystko ogarnąć. Zaraz idę do sklepu po dodatek Gra jeszcze ktoś??

Domyślnie

no ja sobie okazjonalnie pykam... ale jak widzę ile koksy narobiły paragonów to mi się już nie chce... liczą na kalkulatorach itp... to ja sobie gram dla zabawy... może nie tak skutecznie ale za to przyjemnie
    moje obserwacje...

Domyślnie

Ja grywam, a RoS to bardziej Diablo 4 niz dodatek, zwlaszcza po patchu 2.1...

Domyślnie

Właśnie od godziny gram w Raper od Souls... powiem szczerze sporo sie pozmieniało i lecą całkiem fajne przedmioty.

Strona 69 z 73 PierwszyPierwszy ... 19596768697071 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów