czekam na pierwsze testy nexa6 i x-e1(w przypadku tego drugiego jeszcze na cenę i jakoś optyczną 23/1.4) jak będzie ok nie widzę powodu trzymania lustra
![]()
Szukaj
czekam na pierwsze testy nexa6 i x-e1(w przypadku tego drugiego jeszcze na cenę i jakoś optyczną 23/1.4) jak będzie ok nie widzę powodu trzymania lustra
![]()
A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4
A ja spokojnie poczekam do stycznia. Kurz świąteczny opadnie, a wraz z nim ceny i pewno zamienię to co mam na nex6
nic...
Ostatnio edytowane przez Mekano ; 06-11-2012 o 23:53
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
wlasnie sprawdzilam co to za model Fujifilm.. myslalam ze to ten nowy RX1 pogubic sie mozna.. bo ten RX1 to 3000$ na wstepie.. ;D
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad taką zmianą. Gabaryt i masa tego co mam często komplikuje sprawę.
Szkła do nexa d...py nie urywają, więc zakładam, że na jakości stracę. Pytanie czy będzie to jeszcze satysfakcjonujące. To co można w wątku o Nex5 zobaczyć wygląda zachęcająco, w przeciwieństwie to wynalazku N1.
Ciśnienia nie mam więc poczekam na testy, opinie itp itd![]()
nic...
Nie napisałeś do czego ci luszczanka? Jest kilku co przeszli metamorfozę, może uda się coś podpowiedzieć...
.
Skontaktuj się z nami