Close

Strona 13 z 51 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 504

Wątek: NEX 6 - hit?

Domyślnie

czekam na pierwsze testy nexa6 i x-e1(w przypadku tego drugiego jeszcze na cenę i jakoś optyczną 23/1.4 ) jak będzie ok nie widzę powodu trzymania lustra
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

A ja spokojnie poczekam do stycznia. Kurz świąteczny opadnie, a wraz z nim ceny i pewno zamienię to co mam na nex6
    nic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    A ja spokojnie poczekam do stycznia. Kurz świąteczny opadnie, a wraz z nim ceny i pewno zamienię to co mam na nex6
    Czyli to co masz w stopce?

Cytat Zamieszczone przez hostman22 Zobacz posta
    czekam na pierwsze testy nexa6 i x-e1(w przypadku tego drugiego jeszcze na cenę i jakoś optyczną 23/1.4 ) jak będzie ok nie widzę powodu trzymania lustra
    x-e1? 3x tyle co nex-6 zdaje sie..
    Ostatnio edytowane przez Mekano ; 06-11-2012 o 23:53
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    to co masz w stopce na pudełeczko zapałek zamienisz ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez serafin1 Zobacz posta
    Czasem male zrobi lepiej, niz duze..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

A zawsze przecież w rękę prócz aparatu możesz wziąć jakiegoś pustaka...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    x-e1? 3x tyle co nex-6 zdaje sie..
    3300zł to nexa6 będą za darmo rozdawać (Oo) -- eee, nie to sony
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

wlasnie sprawdzilam co to za model Fujifilm.. myslalam ze to ten nowy RX1 pogubic sie mozna.. bo ten RX1 to 3000$ na wstepie.. ;D

Domyślnie

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad taką zmianą. Gabaryt i masa tego co mam często komplikuje sprawę.
    Szkła do nexa d...py nie urywają, więc zakładam, że na jakości stracę. Pytanie czy będzie to jeszcze satysfakcjonujące. To co można w wątku o Nex5 zobaczyć wygląda zachęcająco, w przeciwieństwie to wynalazku N1.
    Ciśnienia nie mam więc poczekam na testy, opinie itp itd
    nic...

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

Nie napisałeś do czego ci luszczanka ? Jest kilku co przeszli metamorfozę, może uda się coś podpowiedzieć...
    .

Strona 13 z 51 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów