Close

Strona 10 z 51 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 504

Wątek: NEX 6 - hit?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    Faktycznie, dzieki.. Byc moze to naprawde sie przydaje, jak ktos robi ze statywu takie same ujecia i potem chce wybrac na szybkiego najostrzejsze..
    Ja zazwyczaj robie zdjecia w terenie i nie ogladam nawet miniaturek, bo nie mam na to czasu, dopiero w domu na monitorze na spokojnie przegladam zdjecia, ale jak mam wiecej czasu, to ogladam miniaturki, czasem jakies powieksze, ale nie mialam potrzeby, zeby ogladac w ten sposob powiekszenia kazdego kolejnego zdjecia..
    Niekoniecznie ze statywu, jak robisz kilka takich samych ujęć modelce z papierową GO to potem można na szybko wybrać najlepsze a resztę wywalić w kosmos. Przydatna funkcja moim zdaniem a z taką ilością pokręteł jaką ma NEX 7 to aż dziwne, że tego nie zamontowali.

Tak jakby kto chciał kilka słów o N6 autorstwa kolegi z zaprzyjaźnionego forum

https://www.forum.sony.pl/viewtopic.php?f=113&t=13473
    Ostatnio edytowane przez catintheflat ; 23-10-2012 o 23:15
    D610, V1, FM2n

Domyślnie

Jak jest taka funkcja (w Nikonie) to ok, ja malo ogladam powiekszen, a jeszcze jakbym miala je przewijac to tym bardziej, - funkcja ta zdecydowanie nie dla mnie.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    Jak jest taka funkcja (w Nikonie) to ok, ja malo ogladam powiekszen, a jeszcze jakbym miala je przewijac to tym bardziej, - funkcja ta zdecydowanie nie dla mnie.
    Podobnie jak dla mnie bracketing którego użyłem niegdyś raz aby sprawdzić co to jest Co nie znaczy, że funkcja jest bezsensowna bo niektórzy żyć bez tego nie mogą.
    D610, V1, FM2n

Domyślnie

na przykład ja, przewijanie z powiększeniem u mnie to podstawa
    ale za to filmowanie całkowicie zbyteczne
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez catintheflat Zobacz posta
    Podobnie jak dla mnie bracketing którego użyłem niegdyś raz aby sprawdzić co to jest Co nie znaczy, że funkcja jest bezsensowna bo niektórzy żyć bez tego nie mogą.
    ja tez uzylam, raz albo dwa razy, jeszcze w nikonie d80, ale d90 chyba nawet nie uzylam ani razu

Cytat Zamieszczone przez bogdi64 Zobacz posta
    na przykład ja, przewijanie z powiększeniem u mnie to podstawa
    ale za to filmowanie całkowicie zbyteczne
    no bo Nikon zle nagrywa, przynajmniej moj d90, ale Nex, to co innego.. absolutnie nie jest zbyteczne..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Sony Center Rzeszów
    Nex6 z obiektywem SEL-P1650 - cena 4199zł

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrbox Zobacz posta
    Sony Center Rzeszów
    W Karen.pl za 3600zl dostepne 2 szt.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrbox Zobacz posta
    Sony Center Rzeszów

Beznadziejna cena, za tyle to można NEXa 7 kupić, a dokładając 1k OMD teraz w promocji z 12-50 i 45 1,8.
    Nikon Canon Zenit i dwa Fiedy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Yova Zobacz posta
    Beznadziejna cena, za tyle to można NEXa 7 kupić, a dokładając 1k OMD teraz w promocji z 12-50 i 45 1,8.
    A po co kupować nexa 7 a tymbardziej dokładać do omg?

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

To co proponujesz innego w tej cenie/klasie jeżeli ktoś nie chce ciągać lustra? X-PRO1 fajna zabawka, ale w zasadzie tak samo wielka jak lustro no i cena samego body to okolice 7k.
    Nikon Canon Zenit i dwa Fiedy

Strona 10 z 51 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów