Close

Strona 29 z 38 PierwszyPierwszy ... 192728293031 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 377

Wątek: IO

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ASAHI Zobacz posta
    E tam, jeden słabszy mecz jeszcze problemu nie czyni. Ważne że drużyna jest solidna i na przyzwoitym poziomie. A co do nadziei medalowych to zostały podkręcone przez media i tyle.
    No ja Cię proszę, chyba sam nie wierzysz w to co piszesz. Co do tego że drużyna jest solidna i nawet na bardzo dobrym poziomie, to chyba nikt nie ma wątpliwości, pytanie tylko dlaczego teraz to nie była właśnie ta drużyna? Dlaczego wyglądali jakby ktoś wypuścił z nich powietrze? I to nie był jeden słabszy mecz, tak naprawdę to jeden mecz (tylko jeden!) to my w Londynie zagraliśmy dobrze. A nadzieje nie zostały rozbudzone przez media, tylko przez to co pokazywali siatkarze jeszcze miesiąc temu.
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ASAHI Zobacz posta
    A co do nadziei medalowych to zostały podkręcone przez media i tyle.
    Akurat media. Tobie też "redaktory" wmówiły że byliśmy faworytami?

Domyślnie

jaki jeden słabszy mecz ???
    za tą hańbę z Australią to dziś powinni grać wyłącznie zmiennicy
    Rosjanie byli dziś dużo lepsi i wygraliby chyba nawet z naszymi w lepszej formie
    niestety porażka z Australią załatwiła naszych jak dzieci ...
    nie wiem jeszcze ile zdobędziemy medali ale te igrzyska nie są dla nas specjalnie udane
    i jeszcze jedno czy tylko mnie dobija komentarz naszych specjalistów, ich błędy są katastrofalne
    widzą to czego nikt inny nie widzi, mylą zawodników, pierniczą w ważnych momentach jakieś pierdoły z historycznych czasów .....
    to tyle
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

Co tu gadać i komentować. Tak jak w przypadku innych dyscyplin wygrali lepsi w danej chwili, a przegrali gorsi. Cała filozofia.

Domyślnie

no i (edycja moderatora)
    Ostatnio edytowane przez ASAHI ; 08-08-2012 o 22:59 Powód: wulgaryzm
    nic...

Domyślnie

Mam taki nastrój, że idę z forum, bo jeszcze kogoś niewinnego zbanuję.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sinner Zobacz posta
    widzą to czego nikt inny nie widzi, mylą zawodników, pierniczą w ważnych momentach jakieś pierdoły z historycznych czasów .....
    Taaak, te komentarze to istny kabaret... Ale przynajmniej wszyscy się dowiedzieli co Rucek zrobił w Wiedniu ileś lat temu. MASAKRA

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Ja powiem tak:
    naszym siatkarzom przestałem kibicować od czasu, gdy do kadry trafili Wlazły, Winiarki itp...
    Mimo słabszych wyników z rozrzewnieniem wspominam czasy reprezentacji młodych Stelmachów, Papke, Świderskiego...
    Teraz to im w głowie kasa i gwiazdorstwo... Wytłumaczcie mi, jak można wygrać Ligę Światową, a przegrać z Australią? Tylko wielkie zespoły, jak Brazylia, Rosja, potrafiły utrzymać formę przez długie lata - to świadczy o wielkości zespołu, zawodników. Taki Kurek to wczorja nawet dziennikarzom nie raczył na jedno pytanie odpowiedzieć, wielce obrażony... Więcej pokory Panowi...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    BabaJagaland

Domyślnie

Inni odpuścili sobie LŚ celując z formą w najważniejszą sportową imprezę sezonu. Media jak to media pomijając ten aspekt podbiły bębenek do granic możliwości. Drużyna wypadła słabo ale to wszystko przebił komentator TV.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprychu Zobacz posta
    No ja Cię proszę, chyba sam nie wierzysz w to co piszesz. Co do tego że drużyna jest solidna i nawet na bardzo dobrym poziomie, to chyba nikt nie ma wątpliwości, pytanie tylko dlaczego teraz to nie była właśnie ta drużyna? Dlaczego wyglądali jakby ktoś wypuścił z nich powietrze? I to nie był jeden słabszy mecz, tak naprawdę to jeden mecz (tylko jeden!) to my w Londynie zagraliśmy dobrze. A nadzieje nie zostały rozbudzone przez media, tylko przez to co pokazywali siatkarze jeszcze miesiąc temu.
    Moim zdaniem szkoleniowiec ich przetrenował. Grali w ostatnim czasie mnóstwo meczów. Do tego jeszcze po meczach katował ich siłownią. Myślałem, że każdy kto się zajmuje sportem wie jak ważna jest regeneracja i odpoczynek, ale chyba się pomyliłem.

naszym siatkarzom przestałem kibicować od czasu, gdy do kadry trafili Wlazły, Winiarki itp...
    Wlazły od dosyć dawna nie gra.

Strona 29 z 38 PierwszyPierwszy ... 192728293031 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów