Close

Strona 38 z 38 PierwszyPierwszy ... 28363738
Pokaż wyniki od 371 do 377 z 377

Wątek: IO

Domyślnie

można się podnieść mając związane ręce, kiedy nic nie wychodzi? można...Ruscy to zrobili i brawo im za to... dobry mecz

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Mam Nadzieję, że Anastasi weźmie sobie do serca to, co zrobił trener Rosjan. W beznadziejnej wydawałoby się sytuacji, coś zmienił, a to coś zaczęło świetnie funkcjonować i losy meczu się odwróciły. Szkoda, że u nas tak to nie wyglądało.
    A Ruscy wygrali zasłużenie, co prawda przed meczem byłem za Brazylią, ale już przed tie break'iem, hmm No i dziadek Tietiuchin ma w końcu to swoje złoto, należało mu się, kawał dobrego siatkarza.
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Ja kibicowałem Ruskim...

Teraz przed nami ME i MŚ, Anastasi ma czas żeby popracować, a ja wierzę że nasi mogą powalczyć o złoto...

Szkoda, że nam nawet brąz nie wpadł...

Domyślnie

Szkoda, że nam nawet brąz nie wpadł...[/QUOTE]

najgorsze jest to, że nawet przy słabej formie można było ten brąz wywalczyć. Warunek byl jeden .. pokonać egzotycznych kangurów. Szkoda że nasi tego nie chcieli zrobić...

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

450 f kosztuje złoty medal, 225 f kosztuje srebrny medal i 3 f kosztuje brązowy medal (16 zł)

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Wszyscy nasi medaliści jeśli mieliby taką ochotę powinni zostać w Londynie na zamknięciu a nie siedzieć w studio.

Domyślnie

Ale Hiszpanie się postawili USA w finale kosza . Cudny meczyk.

Strona 38 z 38 PierwszyPierwszy ... 28363738

Uprawnienia umieszczania postów