Close

Strona 30 z 38 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 377

Wątek: IO

Domyślnie

Kupa f....w, p...w i tego, co najgorsze...
    Po meczu z Australią było jasne, że po medalu...
    Ciekawe, czy mają jaja żeby przyznać, że ta porażka to tylko wyłącznie ich wina...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sinner Zobacz posta
    jaki jeden słabszy mecz ???
    za tą hańbę z Australią to dziś powinni grać wyłącznie zmiennicy
    Rosjanie byli dziś dużo lepsi i wygraliby chyba nawet z naszymi w lepszej formie
    niestety porażka z Australią załatwiła naszych jak dzieci ...
    nie wiem jeszcze ile zdobędziemy medali ale te igrzyska nie są dla nas specjalnie udane
    i jeszcze jedno czy tylko mnie dobija komentarz naszych specjalistów, ich błędy są katastrofalne
    widzą to czego nikt inny nie widzi, mylą zawodników, pierniczą w ważnych momentach jakieś pierdoły z historycznych czasów .....
    to tyle
    Z tą hańbą to pojechałeś trochę...
    Hańbą by było gdybyśmy w połowie meczu zeszli z boiska albo w ogóle oddali mecz.
    Nie wyszło. Trudno. Nie na olimpiadzie świat się kończy. Wygrali LŚ. To olbrzymi sukces. A że jeden turniej nie wyszedł... szkoda. No cóż teraz chłopaki muszą się przyszykować na mieszanie z błotem na nich bo u nas inaczej się nie da. Ot Polska
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Za to, co zrobili w ostatnim czasie należą się tylko brawa. A że nie wyszło... sport.

Domyślnie

Nie można być w formie i na fali cały czas. To normalne. Trafili z formą w LŚ a nie w IO i tyle. Ja i tak uważam że występ naszych nie był zły. To my mamy zbyt rozbudzone apetyty na sukcesy a tak naprawdę to jesteśmy światową miernotą w sporcie i tylko staramy się stroszyć piórka których coraz mniej w naszym stroju. Cieszmy się z tego co mamy i nie gadajmy że nic się nie udaje. Wstydu nie przynieśli, zrobili co mogli.

Aha, redaktory mi nie wmówiły że jesteśmy faworytami, wręcz przeciwnie, odbierałem to jako pobożne życzenie owych.
    Ostatnio edytowane przez ASAHI ; 08-08-2012 o 23:00

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Moim zdaniem szkoleniowiec ich przetrenował. Grali w ostatnim czasie mnóstwo meczów. Do tego jeszcze po meczach katował ich siłownią...
    Napisałeś to, czego ja nie chciałem pisać, ale myślę dokładnie tak samo. Nie napisałem też nic o tym, co naszym ktoś w psychikę zrobił i dlaczego, a co też jest dość istotne. A gdybanie co by było, gdybyśmy jednak wygrali z Australią uważam za nieistotne. Nic by się nie zmieniło, z taką grą z Niemcami też byśmy przegrali, prawie z każdym byśmy przegrali.
    I jeszcze jedno. Nie, nie jestem za zwolnieniem trenera, ale za tym żeby wytknąć mu błędy już tak, bo moim zdaniem popełnił ich parę. A największy to trzymanie się swojego "najlepszego" składu, za wszelką cenę. Nie rozumiem sytuacji gdzie dostając takie baty jak my dzisiaj z Rosją, trener nie przeprowadza żadnych zmian. No jak Smuda normalnie.
    I jak zwykle najbardziej przegrali kibice, TACY KIBICE!

Cytat Zamieszczone przez ASAHI Zobacz posta
    Nie można być w formie i na fali cały czas. To normalne. Trafili z formą w LŚ a nie w IO i tyle. Ja i tak uważam że występ naszych nie był zły. To my mamy zbyt rozbudzone apetyty na sukcesy a tak naprawdę to jesteśmy światową miernotą w sporcie i tylko staramy się stroszyć piórka których coraz mniej w naszym stroju. Cieszmy się z tego co mamy i nie gadajmy że nic się nie udaje. Wstydu nie przynieśli, zrobili co mogli.
    I znowu się nie mogę zgodzić. Jeżeli chodzi o siatkówkę, to na pewno nie jesteśmy miernotą, ba, rzekłbym że jesteśmy w ścisłej czołówce światowej, a na IO daliśmy ciała jak sam lord. I za ten występ powinni się wstydzić, poza pierwszym meczem nic z siebie nie dali. A dlaczego tak się stało, to już inna historia...
    Ostatnio edytowane przez sprychu ; 08-08-2012 o 23:05
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Z tą hańbą to pojechałeś trochę...
    Hańbą by było gdybyśmy w połowie meczu zeszli z boiska albo w ogóle oddali mecz.
    Nie wyszło. Trudno. Nie na olimpiadzie świat się kończy. Wygrali LŚ. To olbrzymi sukces. A że jeden turniej nie wyszedł... szkoda. No cóż teraz chłopaki muszą się przyszykować na mieszanie z błotem na nich bo u nas inaczej się nie da. Ot Polska
    Nie wyszło, bo mieliśmy mega silną grupę??? Nie wyszło, bo nasi byli skupieni i mieli charakter wojowników???

Porażkę z Australią można nazwać '' hańbą '' poniekąd...

Domyślnie

Na marginesie, w kibicowaniu mamy zapewnione złoto

Andrzeju, nie wyszło i już. Brakło świeżości, siły, szczęścia i może wiary w zwycięstwo. Zdarza się.
    Ostatnio edytowane przez ASAHI ; 08-08-2012 o 23:04

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ASAHI Zobacz posta
    Na marginesie, w kibicowaniu mamy zapewnione złoto
    Taaa, w szczególności po porażkach.

Oszczędny w słowach Awatar marcus777
    Miasto
    Ziemia Obiecana

Domyślnie

memoriał Wagnera- 7 dni przed Igrzyskami, 3 mecze, na pełnych obrotach, wymagajacy rywale, najsilniejszy skład- ok- nawet jeśli go zagrali to na treningach w Londynie trzeba było odpuścić!!!!!!! a nie walnęli im takie obciążenia co pewnie żaden zespół by nie wytrzymał- Brazylijczycy śmieją się z nas teraz , my się z nich po lidze światowej śmialiśmy- ale ją mamy co roku- igrzyska raz na 4 lata... tyle w temacie

Domyślnie

No a słynne "nic się nie stało" ?

Strona 30 z 38 PierwszyPierwszy ... 202829303132 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów