Kupa f....w, p...w i tego, co najgorsze...
Po meczu z Australią było jasne, że po medalu...
Ciekawe, czy mają jaja żeby przyznać, że ta porażka to tylko wyłącznie ich wina...
Szukaj
Kupa f....w, p...w i tego, co najgorsze...
Po meczu z Australią było jasne, że po medalu...
Ciekawe, czy mają jaja żeby przyznać, że ta porażka to tylko wyłącznie ich wina...
Z tą hańbą to pojechałeś trochę...
Hańbą by było gdybyśmy w połowie meczu zeszli z boiska albo w ogóle oddali mecz.
Nie wyszło. Trudno. Nie na olimpiadzie świat się kończy. Wygrali LŚ. To olbrzymi sukces. A że jeden turniej nie wyszedł... szkoda. No cóż teraz chłopaki muszą się przyszykować na mieszanie z błotem na nich bo u nas inaczej się nie da. Ot Polska![]()
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Za to, co zrobili w ostatnim czasie należą się tylko brawa. A że nie wyszło... sport.
Nie można być w formie i na fali cały czas. To normalne. Trafili z formą w LŚ a nie w IO i tyle. Ja i tak uważam że występ naszych nie był zły. To my mamy zbyt rozbudzone apetyty na sukcesy a tak naprawdę to jesteśmy światową miernotą w sporcie i tylko staramy się stroszyć piórka których coraz mniej w naszym stroju. Cieszmy się z tego co mamy i nie gadajmy że nic się nie udaje. Wstydu nie przynieśli, zrobili co mogli.
Aha, redaktory mi nie wmówiły że jesteśmy faworytami, wręcz przeciwnie, odbierałem to jako pobożne życzenie owych.![]()
Ostatnio edytowane przez ASAHI ; 08-08-2012 o 23:00
Napisałeś to, czego ja nie chciałem pisać, ale myślę dokładnie tak samo. Nie napisałem też nic o tym, co naszym ktoś w psychikę zrobił i dlaczego, a co też jest dość istotne. A gdybanie co by było, gdybyśmy jednak wygrali z Australią uważam za nieistotne. Nic by się nie zmieniło, z taką grą z Niemcami też byśmy przegrali, prawie z każdym byśmy przegrali.
I jeszcze jedno. Nie, nie jestem za zwolnieniem trenera, ale za tym żeby wytknąć mu błędy już tak, bo moim zdaniem popełnił ich parę. A największy to trzymanie się swojego "najlepszego" składu, za wszelką cenę. Nie rozumiem sytuacji gdzie dostając takie baty jak my dzisiaj z Rosją, trener nie przeprowadza żadnych zmian. No jak Smuda normalnie.
I jak zwykle najbardziej przegrali kibice, TACY KIBICE!
I znowu się nie mogę zgodzić. Jeżeli chodzi o siatkówkę, to na pewno nie jesteśmy miernotą, ba, rzekłbym że jesteśmy w ścisłej czołówce światowej, a na IO daliśmy ciała jak sam lord. I za ten występ powinni się wstydzić, poza pierwszym meczem nic z siebie nie dali. A dlaczego tak się stało, to już inna historia...
Ostatnio edytowane przez sprychu ; 08-08-2012 o 23:05
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
Na marginesie, w kibicowaniu mamy zapewnione złoto
Andrzeju, nie wyszło i już. Brakło świeżości, siły, szczęścia i może wiary w zwycięstwo. Zdarza się.
Ostatnio edytowane przez ASAHI ; 08-08-2012 o 23:04
memoriał Wagnera- 7 dni przed Igrzyskami, 3 mecze, na pełnych obrotach, wymagajacy rywale, najsilniejszy skład- ok- nawet jeśli go zagrali to na treningach w Londynie trzeba było odpuścić!!!!!!! a nie walnęli im takie obciążenia co pewnie żaden zespół by nie wytrzymał- Brazylijczycy śmieją się z nas teraz , my się z nich po lidze światowej śmialiśmy- ale ją mamy co roku- igrzyska raz na 4 lata... tyle w temacie
Skontaktuj się z nami