Wie ktoś może dlaczego kulomioci po niezbyt udanych rzutach specjalnie stawali stopą poza obręb koła w celu unieważnienia rzutu?![]()
Szukaj
Wie ktoś może dlaczego kulomioci po niezbyt udanych rzutach specjalnie stawali stopą poza obręb koła w celu unieważnienia rzutu?![]()
Dobrze, że kolega na brązowe nie liczy.![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Jakby ktos pytal to za chwile wygramy z Brytyjczykami w siate![]()
Pięknie!![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Co za niefart, Włosi przegrywali już 2:0 z Argentyną, ale wymęczyli w tie-break'u 15:13.
Tak czy inaczej punkcik stracili, i w przypadku wygranej Argentyny z Bułgarią, sytuacja im się skomplikuje o tyle, że przy złych układach mogą zająć nawet 4 miejsce w grupie.
Ciekawie się robi w naszej grupie
Mam nadzieję, że nasi zagrają z Australią lepiej niż dzisiaj z GB, i gładko wygrają 3:0. Bo ten dzisiejszy mecz to jakiś nadzwyczajny w naszym wykonaniu nie był.
Ja tam się nie dziwię, że gość walnął skruchę. Państwo dało mu szansę występu na IO, otoczyło go opieką, ba, nawet ulepszone geny mu dało, a tu taki zawód!
Ostatnio edytowane przez sprychu ; 04-08-2012 o 18:19
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
Właśnie Rosja wygrała 3:2 z USA (mimo iż przegrywała już 0:2). Świetny mecz, naprawdę najwyższy poziom, aż się chciało oglądać. Coraz ciekawiej robi się w turnieju siatkówki, a ćwierćfinały tuż, tuż.
A już za kilkanaście minut Argentyna-Bułgaria. Ktoś może jeszcze nie wie komu kibicować?![]()
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
Bulgaria 1 Argentyna 3![]()
Skontaktuj się z nami