no i mamy na razie 0-2 dla Australii
Szukaj
no i mamy na razie 0-2 dla Australii
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
No na razie, to obraz nędzy i rozpaczy, aż żal patrzeć![]()
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
A tam zal od razu... wiadomo, ze moglo byc lepiej ale dajmy im szansemoze sie obudza
![]()
Żal, żal, to jakiś inny zespół gra najwidoczniej. No ale wygrali seta, trzymać kciuki trzeba
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
1 - 2 dla Kangurów... jeszcze mecz się nie skończył, póki piłka w grze...
A zapowiadali 3:0... :-/
To prawie bylo, tylko nie w ta strone co trzeba![]()
Koniec![]()
jest: 1 - 3 a Austalijczycy koncza asem serwisowym... eh...![]()
Właśnie potwierdziły się słowa belgijskiego trenera - Heinena. Pamiętacie co powiedział o nas po memoriale? To nie ta sama Polska co w lidze światowej, wszyscy się oburzali, a teraz macie. Nasza drużyna sypie się, przypominają mi się dramatyczne chwile z okresu Daniela Castellaniego. Pan Anastasi nie jest specem od igrzysk, nie umie odpowiednio przygotować zawodników, jego wyniki mówią same za siebie za co został wyrzucony z kadry Włoch. Pan Winiarski to skandal, podczas meczu z Wielką Brytanią potrafił być zmieniony na samym początku meczu. Z taką formą to powrót do domu i to szybko do pani Agnieszki Radwanskiej. Ja nawet nie mam pretensji do tych naszych orłów, a jedynie do TVP, która do komentowania takich meczów desygnuje pana piotra Dębowskiego. Nadaje się on bardziej do czytania bajek i opowiadania dzieciom dobranocek niż do komentowania czegokolwiek w sporcie. Szczególnie w dyscyplinach, o których ma jedynie obiegowe, gazetowe pojęcie. I sam Szyszko nie pomoże, gdy ten musi sie wygadać o babciach, dziadkach, ojcach i matkach co poniektórych graczy. W całym komentarzu nie dopatrzysz się cienia rzeczowej analizy akcji czy też gry jako takiej. jedyne co człowieka ratuje przed zawałem, to wyłączenie dźwięku. Wprawdzxie półśrodek, ale ratuje nerwy!
Ostatnio edytowane przez marcus777 ; 06-08-2012 o 12:32
Skontaktuj się z nami