Close

Strona 14 z 38 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 377

Wątek: IO

Domyślnie

wczoraj ogladalem mecz BRA-USA i musze przyznac, ze to nie byla ta Brazylia, ktora zazwyczaj sie oglada. cos mi sie wydaje, ze po wygranym meczu 3:0 z Rosja poprostu zabraklo im siel na kolejny dobry mecz. Bulgarzy i Amerykanie bez porazek, Polska i Brazylia maja po jednej we wczesniejszej fazie turnieju. czyzby slabsze mecze dopiero przed BUL i USA? mam taka cicha nadzieje

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    wczoraj ogladalem mecz BRA-USA i musze przyznac, ze to nie byla ta Brazylia, ktora zazwyczaj sie oglada. cos mi sie wydaje, ze po wygranym meczu 3:0 z Rosja poprostu zabraklo im siel na kolejny dobry mecz. Bulgarzy i Amerykanie bez porazek, Polska i Brazylia maja po jednej we wczesniejszej fazie turnieju. czyzby slabsze mecze dopiero przed BUL i USA? mam taka cicha nadzieje
    USA ten słabszy dzień będzie miało w meczu z Polską, dla Bułgarów przewiduję 2 kolejne słabsze mecze
    Też oglądałem wczorajsze spotkanie, i może nie tyle Brazylia zagrała aż tak słabo, co Amerykanie po prostu świetnie. Niesamowici wczoraj byli, i na zagrywce, i w obronie i na kontrze. A przede wszystkim ten ich spokój, coś nie wyjdzie - nic to, zagra się kolejną akcję i będzie git, podczas gdy u innych pojawiają się nerwy, niepewność, wzajemne pretensje i bezsilność jakaś taka. Amerykanie mentalnie są wielcy i naprawdę ciężko ich zbić z tropu. I to dlatego tak bardzo się zdziwią po meczu z Polską
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Na razie prowadzimy 1:0 ze Szwajcarami w siate plazowa

Domyślnie

Bułgaria może straci punkt na Argentynie, ale Włosi nie maja motywacji by się postawić Bułgarii, a oni zawsze kombinują i chcą źle dla przeciwników - czyli nie dadza Polsce zająć pierwszego miejsca. Odpuszczą mecz. No chyba, że trener uzna, że dla ich psychiki lepiej wygrać. Tylko po co tracić siły na byc może 5 setów w meczu o nic, zaraz przed meczem ćwierćfinałowym?

Martwię sie tym, że mamy same łatwe mecze i się nie zgrywamy. Pisano, że Rosja, Brazylia nie ma przetarcia, brak im spotkań przed Olimpiadą. No to teraz mają i się zgrywają - i to jak!
    A my nie idziemy do przodu, mamy sparingi i wyglądamy słabiej. Cała nadzieja w tym, że nasza słabsza gra (Kurek, Bartman) to kwestia braku wysokiej motywacji w meczach bez stawki.
    Ćwierćfinał będzie decydujący.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Bułgaria może straci punkt na Argentynie, ale Włosi nie maja motywacji by się postawić Bułgarii, a oni zawsze kombinują i chcą źle dla przeciwników - czyli nie dadza Polsce zająć pierwszego miejsca. Odpuszczą mecz. No chyba, że trener uzna, że dla ich psychiki lepiej wygrać. Tylko po co tracić siły na byc może 5 setów w meczu o nic, zaraz przed meczem ćwierćfinałowym?

Martwię sie tym, że mamy same łatwe mecze i się nie zgrywamy. Pisano, że Rosja, Brazylia nie ma przetarcia, brak im spotkań przed Olimpiadą. No to teraz mają i się zgrywają - i to jak!
    A my nie idziemy do przodu, mamy sparingi i wyglądamy słabiej. Cała nadzieja w tym, że nasza słabsza gra (Kurek, Bartman) to kwestia braku wysokiej motywacji w meczach bez stawki.
    Ćwierćfinał będzie decydujący.
    Nie jestem tak do końca przekonany. Przede wszystkim - Bułgarzy tak naprawdę zagrali do tej pory tylko z jednym dobrym przeciwnikiem, z nami, i przyznać trzeba że zagrali świetny mecz, tak trochę ponad swoje możliwości, plus słabszy mecz z naszej strony i wynik był jaki był. Z Wielką Brytanią i Australią nie pokazali niczego takiego wielkiego (wiem, bo oglądałem), więc może nie są aż tak bardzo mocni. Kolejny mecz grają z Argentyną, która jest nieobliczalna i kapryśna, ale potrafi zagrać na bardzo wysokim poziomie. Przy słabszej grze Bułgarów może złapać wiatr w żagle, tym bardziej, że ma jeszcze szanse na 3 miejsce w razie zwycięstwa z Bułgarią i Wielką Brytanią (oba mecze 3:0) i przy założeniu, że Włosi pokonają Bułgarów 3:0.
    I teraz zakładamy, że jest ten ostatni mecz Włochy-Bułgaria, od którego zależy miejsce 1 i 3-4 w grupie. Oczywiście mogą to odpuścić, czym wkurzą i Polaków i Argentyńczyków, i może pójść jakiś protest o manipulowanie układem miejsc w końcowej tabeli.
    A na tych Igrzyskach już zdyskwalifikowano 3 zespoły za takie praktyki (w badmintonie). Jest też opcja, że Włosi niczego nie odpuszczą, bo z jakichś tam powodów uznają, że chcą ten mecz po prostu wygrać.
    Wszystko to oczywiście spekulacje, ale przyznać musisz, że ciekawe , i wcale nie aż tak znowu nieprawdopodobne.

Co do drugiej części wypowiedzi zgadzam się z Tobą całkowicie, nie ma u naszych tej iskry, tak sobie grają bo grają, przydarzają im się głupie błędy, wyglądają jakby się nie do końca obudzili. Ale mam nadzieję, że mecze o stawkę faktycznie ich pobudzą i bardziej umotywują. No i nasz trener cały czas się upiera, że forma ma przyjść na drugi tydzień rywalizacji, a w sumie nie ma powodów by mu nie wierzyć

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprychu Zobacz posta
    .. Bułgarzy ... Kolejny mecz grają z Argentyną, która jest nieobliczalna i kapryśna, ale potrafi zagrać na bardzo wysokim poziomie. Przy słabszej grze Bułgarów może złapać wiatr w żagle, tym bardziej, że ma jeszcze szanse na 3 miejsce w razie zwycięstwa z Bułgarią i Wielką Brytanią (oba mecze 3:0)
    I na to liczę. Bardziej niż na Włochów.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

O rany musiały Polki brąz zdobyć tak fajnie szło w tym niezdobywaniu.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

No w końcu medal! Mam nadzieję, że na kolejny nie trzeba będzie czekać kolejny tydzień
    Brawo dziewczyny!

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Wyszedlem z pracy, a tu taka dobra informacja! Chyba musze czesciej wylazic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprychu Zobacz posta
    No w końcu medal! Mam nadzieję, że na kolejny nie trzeba będzie czekać kolejny tydzień
    Brawo dziewczyny!
    A ja mam nadzieję, że nie cztery lata

Strona 14 z 38 PierwszyPierwszy ... 4121314151624 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów