Close

Strona 13 z 38 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 377

Wątek: IO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piter123789 Zobacz posta
    wylecą z Londynu ze złotem.
    Amber Gold?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

W Pekinie było tak jak mówiłem, nie sądzę by coś zmienili---> http://pl.wikipedia.org/wiki/Turniej...5%BCczyzn_2008 , podobnie zresztą było w Atenach---> http://pl.wikipedia.org/wiki/Turniej...5%BCczyzn_2004
    Ostatnio edytowane przez piter123789 ; 31-07-2012 o 21:44

Domyślnie

W Pekinie było tak jak mówiłem, nie sądzę by coś zmienili
    Jest osobny link do artykułu dotyczącego samych rozgrywek ćwierćfinałowych w Pekinie i tam jest o losowaniu przeciwników dla 2 i 3 miejsca z grupy.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

W Pekinie było tak jak mówiłem, nie sądzę by coś zmienili---> http://pl.wikipedia.org/wiki/Turniej...5%BCczyzn_2008 , podobnie zresztą było w Atenach---> http://pl.wikipedia.org/wiki/Turniej...5%BCczyzn_2004
    Tak wiem o tym, dlatego właśnie się zdziwiłem i napisałem o tym. Słyszałem już o tym 2 razy, więc jest się nad czym zastanowić. Oczywiście gdyby tak miało być, to bez sensu trochę, bo niby dlaczego tak, i jaka motywacja żeby jednak o to 2 miejsce powalczyć.
    A tego, że to słyszałem, jestem absolutnie pewien.

Edit: O, dzięki zdyboo. Czyli jednak miałem rację, bo już zaczynałem wątpić.
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

@zdyboo
    I czegoś takiego tutaj nam brakowało. Zwracam honor.

Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Właśnie oglądam mecz USA-Nigeria i jestem zniesmaczony...za czasów starego Dream Teamu takie uwłaczanie przeciwnikowi poprzez super-extra wsady, zagrania zza pleców czy między nogami nie miałoby miejsca...Mam nadzieję, że ktoś im nosa utrze.

Domyślnie

Miejsca 2-3 z grup A i B będą losowane, niestety. Obawiam się, że Włosi nie będą mieli motywacji by wygrać z Bułgarią, bo im rybka, czy będą mieli miejsce 2 czy 3. Ba, będą chcieli by Polska nie miała miejsca 1 i dostała wtedy łatwiejszego przeciwnika.
    To kogo wylosujemy w ćwierćfinale? Brazylię czy Rosję?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Miejsca 2-3 z grup A i B będą losowane, niestety. Obawiam się, że Włosi nie będą mieli motywacji by wygrać z Bułgarią, bo im rybka, czy będą mieli miejsce 2 czy 3. Ba, będą chcieli by Polska nie miała miejsca 1 i dostała wtedy łatwiejszego przeciwnika.
    To kogo wylosujemy w ćwierćfinale? Brazylię czy Rosję?
    Ja tam stawiam na Niemców, wydaje mi się, że wciąż jest jeszcze realna szansa na pierwsze miejsce, a czy Włosi odpuszczą to ciężko stwierdzić. Byle by nie zająć 4 miejsca i nie wpaść od razu w ćwierćfinale na Amerykanów , którzy wczoraj dość boleśnie zbili Brazylię. My mamy teraz proste zadanie: wygrać bez straty seta 2 pozostałe mecze, i czekać jak Bułgaria poradzi sobie z Włochami i Argentyną, albo jeszcze lepiej - jak sobie z nimi nie poradzi
    No i niech forma naszych rośnie, bo mimo pewnej wygranej z Argentyną, to jeszcze nie było to, i głupie błędy przytrafiały się jednak za często.

Domyślnie

A tam. Żeby mieć złoto to i tak musimy wygrać z każdym na naszej drodze, więc co to za różnica czy sklepiemy USA wcześniej czy później Będzie dobrze.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    A tam. Żeby mieć złoto to i tak musimy wygrać z każdym na naszej drodze, więc co to za różnica czy sklepiemy USA wcześniej czy później Będzie dobrze.
    Co prawda to prawda W każdym razie szanse na ćwierćfinał z Amerykanami mamy nie za wielkie, bo oni już raczej pierwsze miejsce w grupie mają pewne, my z kolei żeby mieć 4 miejsce w swojej, musielibyśmy się bardzo, ale to bardzo postarać . Ale nic to, Amerykanom damy łupnia w 1/2 albo w finale, chociaż dobrzy skubańcy są, oj dobrzy.

Strona 13 z 38 PierwszyPierwszy ... 3111213141523 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów