Close

Strona 4 z 38 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 377

Wątek: IO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    ... To jest sport. Trenujesz 4 lata lapiesz kontuzje i masz pozawodach. Życie. Dziś mw była ważniejsza od 90 żołnierzy zabitych w afganistanie/iraku... O tym powiedzieli raz... Potem cały dzien trabili o MW. Kostka MW Najwazniejsza. Co godzine MW
    to jest tragedia życiowa. To nie jakieś tam "nie wystartuje" Sądzę, że pojęcia nie masz, co oznacza na tym poziomie profesjonalizmu słowo "trenujesz 4 lata...". To jest 312 dni w roku poza domem. Codziennie to samo. Cały sztab ludzi - od trenera i masażysty po psychologa, niewyobrażalna kasa wpompowana w ten jeden cel, od czterech lat w kalendarzu Majki to najważniejszy dzień, pod który ustawione było wszystko - i nagle, na 20 dni przed tym dniem wszystko się wali.
    Pomijając wszystkie inne aspekty, to tragedia człowieka który - w przypadku słabszych charakterów - może już zupełnie nie podnieść się z takiego doła, inni odwrotnie - z jeszcze większą energią poświecą kolejne cztery lata. Ale tak, czy tak - jest to niewyobrażalny wstrząs psychiczny, i wielka ludzka tragedia.

Domyślnie

Tak przy okazji: to jeśli nie ma podkreślania błędów to już ich nie widać? W takim razie czego uczyli na polskim w podstawówce?
    Sorry za OT ale tak mnie natchnęły wcześniejsze posty.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 24-07-2012 o 08:54 Powód: lit.
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

| D600 | D90 | N 35 1.8 | N 50 1.8 |T17-35 2.8-4| S 70-200 f2.8 | plecaczek

Fejs

Domyślnie

Ech, chłopaki. Nasz kolega po prostu zazdrości, że MW jest kimś i o niej się pisze i mówi, a o nim nie. To takie proste. A Wy się tu spinacie.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Ech, chłopaki. Nasz kolega po prostu zazdrości, że MW jest kimś i o niej się pisze i mówi, a o nim nie. To takie proste. A Wy się tu spinacie.
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Tak miało być http://4f.onet.pl/nowosci/londyn-pau...sci-detal.html , ale czy to dobra decyzja? Ania Szafraniec spełniła wszystkie wymogi Związku,ale to nie ona ma mocne plecy (:.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 24-07-2012 o 20:08 Powód: pis. (Ona--->ona. Ona żyje przecież)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Tak miało być http://4f.onet.pl/nowosci/londyn-pau...sci-detal.html , ale czy to dobra decyzja? Ania Szafraniec spełniła wszystkie wymogi Związku,ale to nie ona ma mocne plecy (:.
    Ania bez pleców? Troche się jednak mylisz.
    Przecież Andrzej Piątek walczył chyba od 2 miesięcy ze związkiem i ile szumu było o to, że CCC jako sponsor PZKOLu wciska swoje zawodniczki. Nie wspominając

Gorycka w tym roku pokazała, że jest dobrze przygotowana i jest dużo lepszym wariantem jak Szafraniec, która w moim odczuciu nic specjalnego nie pokazała.

Dawidowicz i Gorycka - nie powinno być źle, a może i jakaś niespodzianka będzie.
    | D600 | D90 | N 35 1.8 | N 50 1.8 |T17-35 2.8-4| S 70-200 f2.8 | plecaczek

Fejs

Domyślnie

Fotka z Onet.pl

To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Jeszcze się na dobre IO nie zaczęły, a tu już taka wtopa organizatorów

http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...y-london.shtml
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Otwarcie na najbrzydszym stadionie jaki do tej pory widziałem.

Strona 4 z 38 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów