Close

Strona 12 z 38 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 377

Wątek: IO

Domyślnie

i tak z naszej grupy wyjda Blugarzy, Wlosi, Polska i Argentyna, wiec stresu zadnego nie ma

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piter123789 Zobacz posta
    Bułgarzy zagrali bardzo dobre spotkanie. My nie zagraliśmy tego, co potrafimy i wynik taki a nie inny.
    Dobrze prawisz, mam nadzieję że to jednorazowa wpadka...
    Ciekawe, co jest powodem dzisiejszej porażki, tak słabej drużyny w tym roku nie pamiętam

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Trochę chyba nasi zlekceważyli Bułgarów.
    Taki klasyczny dołek psychiczny, który czasem się przytrafia po wygranym "najważniejszym" meczu - ten następny okazuje najtrudniejszy bo
    trudno się znów zmobilizować.
    Ale nic to. Może ta przegrana okaże się pomocna.
    Najważniejsze przed nimi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    i tak z naszej grupy wyjda Blugarzy, Wlosi, Polska i Argentyna, wiec stresu zadnego nie ma
    Trochę jednak jest, bo biorąc pod uwagę sytuację w drugiej grupie, wygrany może grać z teoretycznie najsłabszą drużyną z tamtej czwórki jaką jest Serbia. Zakładając że Brazylia i Rosja zajmą dwa pierwsze miejsca, trzecie jest zarezerwowane dla USA, czyli drugie miejsce "od nas" może grać ze Stanami. To tylko takie moje głośne myślenie.

Chociaż teraz umocnieni tą przegraną wygramy wszystko, więc drużyna z którą zagramy w ćwierćfinale będzie nam zupełnie obojętna.
    Ostatnio edytowane przez piter123789 ; 31-07-2012 o 16:41

Domyślnie

Chociaż teraz umocnieni tą przegraną wygramy wszystko, więc drużyna z którą zagramy w ćwierćfinale będzie nam zupełnie obojętna.
    O. O takie myślenie chodzi

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Trochę jednak jest, bo biorąc pod uwagę sytuację w drugiej grupie, wygrany może grać z teoretycznie najsłabszą drużyną z tamtej czwórki jaką jest Serbia. Zakładając że Brazylia i Rosja zajmą dwa pierwsze miejsca, trzecie jest zarezerwowane dla USA, czyli drugie miejsce "od nas" może grać ze Stanami. To tylko takie moje głośne myślenie.

To nie jest takie pewne. Z tego co słyszałem w TV, to regulamin przewiduje że zespoły z pierwszych miejsc w swojej grupie grają z czwartym zespołem z drugiej grupy, ale już zespoły z miejsc 2 i 3 będą dobierane drogą losowania. Głupie to, ale tak to ma wyglądać. I w tym momencie czy zajmiemy drugie miejsce czy trzecie jest bez znaczenia, bo i tak to z kim zagramy w ćwierćfinale, zależało będzie od losowania. Dlatego warto być pierwszym w grupie.
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Nie wydaje mi się... Mógłbyś może to poprzeć jakąś sprawdzoną informacją z internetu?

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Dziś to same porażki Polaków. Nie chce krakać kra kra ale oby Polska nie została z jednym medalem bo nie wygląda to najlepiej.

Domyślnie

Spokojnie, szanse siatkarzy po dzisiejszym meczu wcale nie zmalały. Ta przegrana ich podbuduje i wylecą z Londynu ze złotem.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Nie wydaje mi się... Mógłbyś może to poprzeć jakąś sprawdzoną informacją z internetu?
    No właśnie nie mogę się dokopać nigdzie do informacji na ten temat, a sam bym to chętnie potwierdził jakoś.
    W każdym razie podczas meczu z Włochami jeden z komentatorów podał taką informację, i też bardzo mnie to zdziwiło.

Pozdrawiam

PS. Taką samą informację słyszałem też podczas meczu kobiet Brazylia - Japonia bodajże.
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Strona 12 z 38 PierwszyPierwszy ... 2101112131422 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów