No i nie skoczyła..
Ciężary też słabiutko.
Szukaj
Mamy brąz Janikowskiego i Bartłomieja Bąka![]()
Ostatnio edytowane przez mycza ; 06-08-2012 o 21:18
Ważne że wpadły dwa krążki
Szkoda Dołęgi, ale cóż, taki jest sport.
Włosi na czwartym miejscu i wpadają na USA. Co to się porobiło w naszej grupie.
Zupełnie nie wiadomo na kogo stawiać w ćwierćfinałach. Co najwyżej powątpiewam jednak w awans Argentyny do najlepszej czwórki. A reszta jest możliwa.
Na Olimpiadzie się zdobywa bardzo dużo punktów do rankingu. I one zostają na 4 lata. Co prawda potem tylko w pewnym procencie, ale jednak to co teraz się zarobi mocno ustawi ranking.
Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 06-08-2012 o 23:34
Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.
No fakt, Argentyna trafia na ten sam zestaw co my (do podziału), ale ja bym ich nie skreślał, oni grają nieobliczalną siatkówkę, i kto wie co może się zdarzyć. Oczywiście faworytami nie będą, ale ja tam im kibicuję.
Za to kiepsko widzę szanse Włochów, Amerykanie są strasznie mocni, i dla mnie to jest faworyt do złota, no chyba że trafią na Polaków. I teraz serio piszę, bo jeżeli Polacy wejdą do 1/2, to będzie oznaczać, że w 1/4 pokonają Rosję albo Brazylię, a to już nie w kij dmuchał. Z duetu Bułgaria - Niemcy ciężko wskazać faworyta, chyba jednak Bułgarzy mają lekką przewagę, ale Niemców nie można lekceważyć.
Co by nie mówić, ćwierćfinały zapowiadają się naprawdę ciekawie, co mnie osobiście bardzo cieszy, bo naprawdę lubię siatkówkę![]()
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
Siatka siatką a tu Argentyna stawia opór USA w kosza, świetny mecz. Argentyna przegrywa jednym punktem do przerwy.
...
Skontaktuj się z nami