coś mi to wygląda na próbę zwiększenia "czytalności". Najpierw piszą o złamanej kości, a na koniec stwierdzają "na razie nie są znane szczegóły wypadku ani obrażenia MW"
To o co biega?
Szukaj
coś mi to wygląda na próbę zwiększenia "czytalności". Najpierw piszą o złamanej kości, a na koniec stwierdzają "na razie nie są znane szczegóły wypadku ani obrażenia MW"
To o co biega?
Niestety, już na pewno.
http://sport.onet.pl/igrzyska/galler...skiej,466.html
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Dziś parę godzin słuchałem radia...w każdych wiadomościach na pierwszym miejscu MW! Poprostu ona i jej kostka była Dziś najważniejsza wiadomością w radiu...jakby była to nasza jedyna zawodniczka na io a polska leżała w obok kongo...podniecaja się ci dziennikarze ta mw albo nie mają o czym pisać... Jeden mi się komentarz kogoś tam podobał. To jest sport. Trenujesz 4 lata lapiesz kontuzje i masz pozawodach. Życie. Dziś mw była ważniejsza od 90 żołnierzy zabitych w afganistanie/iraku... O tym powiedzieli raz... Potem cały dzien trabili o MW. Kostka MW Najwazniejsza. Co godzine MW
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Mogłeś wyłączyć radio, skoro tak bardzo Cię irytowały wiadomości.
naprawdę? Dzięki ŻE mi napisałeś bo bym nie wiedział. A nie pomyslales że są ważniejsze sprawy w ogólnych wiadomościach niż na pierwszym miejscu kostka MW? Czy wystartuje w io czy nie? Paranoja? Od tego są wiadomości sportowe. Chcialem sluchac wiadomosci z polski i ze swiata. A w radiu wiadomosci piszczaja chyba z tasmy...co godzine to samo.
Serio, serio.
Po co było słuchać tyle razy tego samego skoro wystarczyło raz. Teraz jesteś zirytowany i wylewasz swoje żale na forum.
Ja nie wiem co jest ważną wiadomością, telewizji nie oglądam, radio słucham 20 minut dziennie, akurat podczas porannych przygotowań do fabryki i nie zawsze się na wiadomości załapię. Gazet w sumie też nie czytam, zatem jestem głupszy, ergo nie. Nie pomyślałem.
ok spoko. Ale po co to samo gadać w wiadomościach przez cały dzień? Ludzi oglupiaja. Jakąś reklama dla mw? Ok musi mieć swoje 5min wkońcu na io nie wystąpi...
Sokolnik
To w sumie jest jej tragedia. Dziewczyna odpuściła wiele w tym sezonie ze względu na Igrzyska i to nie tylko o ten sezon chodzi. Teraz gdy była w szczytowej formie miała pecha, a pudło było raczej gwarantowane.
Ale tak jak mówisz troche przesadzili, najbardziej zdziwiło mnie określenie jednej z gazet ''Urwała stope''.
Stało się, wielka strata. Ale mam nadzieje, że teraz sobie odpuszczą. Jej psychika też musi odpocząć po tym co się stało.
edyta:
po drugie znajomy,który masuje w kadrze narodowej tylko w kolarstwie torowym mówił, że dziwnym zbiegiem okoliczności do Livigno zawitała kontrola antydopingowa przed IO. Ale patrząc na to jak dzisiaj wyglądała to nie wierze w takie cuda![]()
Ostatnio edytowane przez Gomad ; 23-07-2012 o 21:29
Nie wiem czy zauważyłeś, ale ten akurat wątek poświęcony jest Igrzyskom Olimpijskim, zauważyłeś?
Tak się składa, że temat MW jest jak najbardziej w temacie wątku, natomiast Twoje wywody na temat "jakie to media są bezsensowne" - już niekoniecznie. Dlatego daruj sobie może tego typu komentarze, tutaj nie miejsce na to.
Pozdrawiam
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
wiem że dla niej to tragedia. Ale podobnych albo większych tragedii jest wiele. Tylko raz słyszałem coś o zamachu na bazę i 90 żołnierzy zginęło...o tym mówili tylko raz. Czy to jest większą tragedia? Media karmią nas czym chcą.
Skontaktuj się z nami