i tak z naszej grupy wyjda Blugarzy, Wlosi, Polska i Argentyna, wiec stresu zadnego nie ma![]()
Szukaj
i tak z naszej grupy wyjda Blugarzy, Wlosi, Polska i Argentyna, wiec stresu zadnego nie ma![]()
Trochę chyba nasi zlekceważyli Bułgarów.
Taki klasyczny dołek psychiczny, który czasem się przytrafia po wygranym "najważniejszym" meczu - ten następny okazuje najtrudniejszy bo
trudno się znów zmobilizować.
Ale nic to. Może ta przegrana okaże się pomocna.
Najważniejsze przed nimi.
Trochę jednak jest, bo biorąc pod uwagę sytuację w drugiej grupie, wygrany może grać z teoretycznie najsłabszą drużyną z tamtej czwórki jaką jest Serbia. Zakładając że Brazylia i Rosja zajmą dwa pierwsze miejsca, trzecie jest zarezerwowane dla USA, czyli drugie miejsce "od nas" może grać ze Stanami.To tylko takie moje głośne myślenie.
Chociaż teraz umocnieni tą przegraną wygramy wszystko, więc drużyna z którą zagramy w ćwierćfinale będzie nam zupełnie obojętna.![]()
Ostatnio edytowane przez piter123789 ; 31-07-2012 o 16:41
O. O takie myślenie chodziChociaż teraz umocnieni tą przegraną wygramy wszystko, więc drużyna z którą zagramy w ćwierćfinale będzie nam zupełnie obojętna.![]()
![]()
To nie jest takie pewne. Z tego co słyszałem w TV, to regulamin przewiduje że zespoły z pierwszych miejsc w swojej grupie grają z czwartym zespołem z drugiej grupy, ale już zespoły z miejsc 2 i 3 będą dobierane drogą losowania. Głupie to, ale tak to ma wyglądać. I w tym momencie czy zajmiemy drugie miejsce czy trzecie jest bez znaczenia, bo i tak to z kim zagramy w ćwierćfinale, zależało będzie od losowania. Dlatego warto być pierwszym w grupie.
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
Nie wydaje mi się... Mógłbyś może to poprzeć jakąś sprawdzoną informacją z internetu?
Spokojnie, szanse siatkarzy po dzisiejszym meczu wcale nie zmalały.Ta przegrana ich podbuduje i wylecą z Londynu ze złotem.
![]()
No właśnie nie mogę się dokopać nigdzie do informacji na ten temat, a sam bym to chętnie potwierdził jakoś.
W każdym razie podczas meczu z Włochami jeden z komentatorów podał taką informację, i też bardzo mnie to zdziwiło.
Pozdrawiam
PS. Taką samą informację słyszałem też podczas meczu kobiet Brazylia - Japonia bodajże.
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
Skontaktuj się z nami