Close

Strona 42 z 73 PierwszyPierwszy ... 32404142434452 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Pierwszy akt jest bardzo przyjemny na każdym poziomie trudności, ale pozostałe faktycznie robią się nużące. Blizzard przeznaczył D3 maniakom farmienia przedmiotów i wystawiania ich na aukcje. Granie solo jest na krótką metę, w fajnym teamie znajomych można pograć dłużej, pozostaje też opcja gry w trybie hardcore - ale i to nie ratuje liniowości fabuły. Przed wyjściem d3 byłem sceptyczny, pograłem w bete i się napaliłem, ale po rozegraniu większej ilości godzin, gra niestety się nudzi.
    D90

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    No nie do końca, D2 w porównaniu z aktualnie dostępnymi grami było wypasione na maksiora...
    Wypasione? "W lochach zalęgło się złe mzimu, musisz, je, bohaterze, sklepać" - łupłupłupłupłup - "brawo, pokonałeś złe mzimu, ale to jeszcze nie koniec, bo w sąsiedniej krainie chce nam zrobić kuku starszy brat złego mzimu" - łupłupłupłup i tak przez całą grę wraz z dodatkiem.
    Jedynka i trójka w gruncie rzeczy to samo. Trójka wyglądałą IMHO z tego wszystkiego najlepiej (głównie dzięki wątkowi Tyraela i po trosze Leah), ale całe dobre wrażenie zbudowane w akcie I i do pewnego stopnia II znikało niczym poranna mgła w akcie III, kiedy to wybitny strateg Azmodan prowadził gracza za rączkę i radośnie ogłaszał wszystkie swoje plany... Akt IV tez nie błyszczał, choć to bardziej epilog niż porządny akt.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez costi Zobacz posta
    Wypasione? "W lochach zalęgło się złe mzimu, musisz, je, bohaterze, sklepać" - łupłupłupłupłup - "brawo, pokonałeś złe mzimu, ale to jeszcze nie koniec, bo w sąsiedniej krainie chce nam zrobić kuku starszy brat złego mzimu" - łupłupłupłup i tak przez całą grę wraz z dodatkiem.
    Wszystko się zgadza, ale 10 lat temu warunki były inne...

Domyślnie

No, generalnie fabuły w grach były lepsze. Przypominam, że 2000 to rok Icewind Dale, Deus Ex, Americal McGee's Alice i Hitman: Codename 47.

Ale od D2 wybitnej historii nie oczekiwałem, jedynka, że tak powiem, ustawiła balans między historią i wygrzewem bardzo na korzyść tego drugiego.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

No, generalnie fabuły w grach były lepsze. Przypominam, że 2000 to rok Icewind Dale, Deus Ex, Americal McGee's Alice i Hitman: Codename 47.

Ale od D2 wybitnej historii nie oczekiwałem, jedynka, że tak powiem, ustawiła balans między historią i wygrzewem bardzo na korzyść tego drugiego.
    ja bym podzielił to tak (w dużym uproszczeniu)
    d1/2/3 Hack'n'slash fabuła dodatkiem
    icewind dale Hack'n'slash RPG + fabuła
    baldurs gate RPG +fabuła

a spodziewanie się wielogodzinnej fabuły, tysięcy misji dodatkowych po diablo jest jak oczekiwanie po maluchu osiągnięć porsche
    Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120

Domyślnie

mi diablo nigdy nie podeszlo, za to pamietam ze oczarowany bylem gra NOX, fabula moze rownie banalna jak w diablo ale mechanika gry bardzo fajna, polecam wszystkim

a z mmorpg to grywalem w tibie, przez co powtarzalem rok na polibudzie

Domyślnie

Pogrywałem trochę w Diablo 1 i 2, nie przyszło mi na myśl odpalać trzeciej części.
    Dla mnie nie było lepszych tytułów od:

Fallout 1 i 2
    Baldurs Gate
    Planescape Torment

Stare dobre czasy
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nimnull Zobacz posta
    Baldurs Gate
    Klik!
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nimnull Zobacz posta
    Pogrywałem trochę w Diablo 1 i 2, nie przyszło mi na myśl odpalać trzeciej części.
    Dla mnie nie było lepszych tytułów od:

Fallout 1 i 2
    Baldurs Gate
    Planescape Torment

Stare dobre czasy
    AMEN!!!
    Pamiętam te nocki zarwane w akademiku
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

a co sądzicie o Majesty 2 i Heroes 6 bo skłaniam się do zakupu bo diablo faktycznie mi nie podeszło, szkoda było 180 zł

Strona 42 z 73 PierwszyPierwszy ... 32404142434452 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów