POst do usuniecia
Szukaj
POst do usuniecia
Ostatnio edytowane przez Locter ; 02-08-2012 o 22:10
Tak, Baldura II nic nie przebije, ehh, fajnie powspominac.
Heroes6 - to wsumie powrót do korzeni, czyli najlepszej czesci - III , gra wygląda pięknie i bardzo przyjemnie sie gra, mechanika to tak jak mowilem czesc 3 z kilkoma usprawnieniami, jesli zarywales noce w czesc 3 , to w heroes 6 spedzisz mnostwo godzin, animacje i ogólnie potworki wyglądaja obłędnie![]()
Majesty nie znam, co do Heroes 6 podpisuję się pod opinią Loctera - bardzo fajna gra.
I jeszcze Deus Ex!Pogrywałem trochę w Diablo 1 i 2, nie przyszło mi na myśl odpalać trzeciej części.
Dla mnie nie było lepszych tytułów od:
Fallout 1 i 2
Baldurs Gate
Planescape Torment
Stare dobre czasy![]()
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Dostałem wczoraj dane do konta szwagra (login i hasło) Dzisiaj skończyłem D3 - ....... tak, jak mówiłem ...... badziewie bez klimatu poprzednich części, na dodatek wiele jest powtórzone z D2 i 0 .... czytać ZERO nowych rozwiązań!!! Kicha i jak bym miał za to wydać 200zł, to bym się chyba pochlastał - NIE WARTO!
Że w sensie w jedną dobę całość przeszedłeś?...
Zaraz się dowiemy że tylko piekło, bez inferno (co jest pewne) albo ledwie normal :)
Nie.... przeszedłem Normal i nie będę udawał, że coś więcej ale ..... taką zawartość, to miał D1 W jedną dobę można było przejść cały poziom normal. Oczywiście na luzie. W D2 już na spokojnie się nie dało. A D3 ..... kicha i tyle.
Brak tego klimatu z D1 i ogólnie jestem bardzo zawiedziony.
Ps... Co nazywacie całość? Po 3 x grę na każdym poziomie? Przecież to głupota!
Wybacz ale D2 przechodziło się w jeden dzień na singlu i to z załączonym players8 bez najmniejszego problemu. Normal w D2 przeszedłem niezliczoną ilość razy. D3 póki co tylko kilka razy, ale na pewno nie jest krótsze.
Skontaktuj się z nami