Close

Strona 43 z 73 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

POst do usuniecia
    Ostatnio edytowane przez Locter ; 02-08-2012 o 22:10

Domyślnie

Tak, Baldura II nic nie przebije, ehh, fajnie powspominac.

Cytat Zamieszczone przez cheyenne Zobacz posta
    a co sądzicie o Majesty 2 i Heroes 6 bo skłaniam się do zakupu bo diablo faktycznie mi nie podeszło, szkoda było 180 zł

Heroes6 - to wsumie powrót do korzeni, czyli najlepszej czesci - III , gra wygląda pięknie i bardzo przyjemnie sie gra, mechanika to tak jak mowilem czesc 3 z kilkoma usprawnieniami, jesli zarywales noce w czesc 3 , to w heroes 6 spedzisz mnostwo godzin, animacje i ogólnie potworki wyglądaja obłędnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cheyenne Zobacz posta
    a co sądzicie o Majesty 2 i Heroes 6 bo skłaniam się do zakupu bo diablo faktycznie mi nie podeszło, szkoda było 180 zł
    Majesty 2 daje radę. Tylko jest trudne (tak samo zresztą jak jedynka).

Domyślnie

Majesty nie znam, co do Heroes 6 podpisuję się pod opinią Loctera - bardzo fajna gra.

Pogrywałem trochę w Diablo 1 i 2, nie przyszło mi na myśl odpalać trzeciej części.
    Dla mnie nie było lepszych tytułów od:

Fallout 1 i 2
    Baldurs Gate
    Planescape Torment

Stare dobre czasy
    I jeszcze Deus Ex!
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Dostałem wczoraj dane do konta szwagra (login i hasło) Dzisiaj skończyłem D3 - ....... tak, jak mówiłem ...... badziewie bez klimatu poprzednich części, na dodatek wiele jest powtórzone z D2 i 0 .... czytać ZERO nowych rozwiązań!!! Kicha i jak bym miał za to wydać 200zł, to bym się chyba pochlastał - NIE WARTO!

Domyślnie

Że w sensie w jedną dobę całość przeszedłeś?...

Domyślnie

Zaraz się dowiemy że tylko piekło, bez inferno (co jest pewne) albo ledwie normal :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skinny500 Zobacz posta
    Zaraz się dowiemy że tylko piekło, bez inferno (co jest pewne) albo ledwie normal
    Raczej tylko normal
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Nie.... przeszedłem Normal i nie będę udawał, że coś więcej ale ..... taką zawartość, to miał D1 W jedną dobę można było przejść cały poziom normal. Oczywiście na luzie. W D2 już na spokojnie się nie dało. A D3 ..... kicha i tyle.
    Brak tego klimatu z D1 i ogólnie jestem bardzo zawiedziony.

Ps... Co nazywacie całość? Po 3 x grę na każdym poziomie? Przecież to głupota!

Domyślnie

Wybacz ale D2 przechodziło się w jeden dzień na singlu i to z załączonym players8 bez najmniejszego problemu. Normal w D2 przeszedłem niezliczoną ilość razy. D3 póki co tylko kilka razy, ale na pewno nie jest krótsze.

Strona 43 z 73 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów