Ja piszę na podstawie autopsji. Mnie jest łatwiej grać w multi niż single. A o wskrzeszaniu... znów chodziło mi o to, że jak jesteś sam i ginie, to bossa musisz pokonywać od NOWA. Jak jest was dwójka, to jak jeden zginie a drugiemu wystarczy sił, to wskrzesza poprzedniego i nie trzeba pokonywać bossa od nowa. Diablo na Hell tak pokonaliśmy we 3 właśnie. Generalnie każdy umierał w innym momencie i dzięki temu pokonaliśmy, bo mogliśmy się wskrzeszać. Ja robię czarkę typowo pod DPS na razie, więc jestem na jednego hit'a. Za to DPS na razie mam 16k przy wejściu w 60 lev.
Problem AH, to jest inny problem niż taki, że jest to wtedy gra MULTI. Odnosiłem się tylko do tego, że jeśli ktoś gra single, to nie powinien korzystać z AH. A wtedy gra staje się trudniejsza, bo ciężej jest znaleźć dobre przedmioty w grze niż na AH.
Chyba jednak jesteś osobą, która narzeka, a nigdy nie grała. Przecież przechodząc diablo na normal single nie możesz wszystko rozwinąć i znaleźćJuż głupi Crafting rozwiniesz do 4 czy 5 poziomu tylko. To co to za przyjemność. Jak chcesz przejść grę i odłożyć, to nie sięgaj po diablo.
Szukaj

Odpowiedz z cytatem
Skontaktuj się z nami