Close

Strona 52 z 73 PierwszyPierwszy ... 242505152535462 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 511 do 520 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Póki co to gry publiczne praktycznie nie istnieją, gdyż każdy sobie testuje nowe poziomy po swojemu. Czyli dla rozpoczynających rozgrywkę lub dopiero budujących postacie, gra wieloosobowa aktualnie jest niemal żadna. A to dlatego że w grach publicznych poziomy potworów odblokowane być nie mogą. Jasne, że można kogoś zaprosić lub dołączać do przyjaciół, ale to robi z gry wieloosobowej, wiele gierek prywatnych.
    Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 17-10-2012 o 15:25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Ja dziś pewnie nawet nie włączę diabełka :/
    Czemu nie?? Na ktorym SP bedziesz gral? Ja narazie probuje swoich sił na SP5...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login_87 Zobacz posta
    Dla kogo? Barb, DH?
    Dla DH sie przyda i dla Wizza jak cos masz.
    podawajcie swoje tagi, cos pogramy moze w trybie releksacyjnym. kzk#2820
    .

Domyślnie

Cos sie poszuka... Jak Wam sie podobaja zmiany w 1.05?? Ja znalazlem dzisiaj 3 legendy w tym jeden amulet z zestawu

login87#1656

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login_87 Zobacz posta
    Cos sie poszuka... Jak Wam sie podobaja zmiany w 1.05?? Ja znalazlem dzisiaj 3 legendy w tym jeden amulet z zestawu

no to pięknie, ja pograłem godzinkę na sp0 (na sp4 dostaję baty) i drop lepszy i golda więcej leci, ale legendy nic, choć bratu wypadła jedna, teraz się muszę skoncentrować na szybkim uzbieraniu golda żeby podnieść sobie gear tak żebym mógł grać na sp4 na Ia... wygląda na to że na ah ceny spadły

Domyślnie

U mnie jak zwykle kibel z legendami, ale drop ogólnie lepszy. Gram A1 na MP2 (MP3 za wolno idzie), próbowałem też A3 na MP1.

A ceny na AH spadły, bo się pojawiło więcej sensownego towaru w obiegu.
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Drop lepszy, nawet opłaca się podnosić lev60, bo teraz wysokość statystyk zależy od poziomu potwora.

Ja gram MP3 A3, samemu wolno idzie, ale z loginem_87 we dwóch już dajemy radę. Może ktoś chce dołączyć, to byśmy spróbowali mp4-mp5? Tylko ja teraz 1-2h wieczorami mogę

Domyślnie

Wreszcie mi coś dropnęło, całkiem sensowne źródło dla czarki od tal rashy, (plus jakas smieciowa tarcza legendarna w ciągu godziny), to licząc od czerwca to trochę słabo...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seler Zobacz posta
    Wreszcie mi coś dropnęło, całkiem sensowne źródło dla czarki od tal rashy, (plus jakas smieciowa tarcza legendarna w ciągu godziny), to licząc od czerwca to trochę słabo...
    W 1.05 powiększyli o 100% drop legendarnych, więc de facto powinno Ci wypadać teraz 2 razy więcej. Ja po 1.05 już znalazłem 3 rzeczy, a przed od początku do tej pory ok. 7-8.

Domyślnie

A u mnie po aktualizacji 1.0.5 nie da się grać. Po kilku minutach gra zawiesza się, tzn. moja postać może sobie biegać po ograniczonym terenie, natomiast wszystkie moby stoją jak wryte. Z tego co się do tej pory dowiedziałem, problem dotyczy osób korzystających z internetu mobilnego (w moim przypadku Play 3G). Co prawda Blizzard oficjalnie nie wspiera tego typu połączeń (Wifi również!), jednak przed instalacją najnowszego patcha z grą nie było najmniejszych problemów. Macie może jakiś pomysł, w jaki sposób aktualizacja mogła namieszać w kwestii połączenia? W opisie łatki nic na ten temat nie ma...
    Pozdrawiam,
    Marcin

Strona 52 z 73 PierwszyPierwszy ... 242505152535462 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów