Close

Strona 41 z 73 PierwszyPierwszy ... 31394041424351 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 721

Wątek: Diablo 3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pil74 Zobacz posta
    Jednym słowem D3 to nudy, wszystko już było, brak świeżości. Najbardziej oczekiwana gra roku, szumnie zapowiadana, cały ten szum marketingowy podgrzewanie atmosfery i......lipa, do tego jeszcze ta cena z czapy. Wg stracone pieniądze.
    Naprawdę dziwne to jest. Jedni narzekają, że zbyt różni się od poprzednich wersji i dlatego jest kiepskie, bo to już nie jest to samo co d1 czy d2. Ty z kolei mówisz, że nudne, bo wszystko już było. Ja się pytam co było? Chyba tylko pseudo-losowe mapy, bo większość rzeczy jest nowatorskich.

@RobertMiernik
    Ale zrozum, że ta gra to nie RPG czy cRPG i nie ma polegać na robieniu to nowych misji. Czy kupując symulator lotu oczekujesz, że będzie można jeździć samochodem? Chcesz misji zagraj w mmorpg.

Domyślnie

Diablo to fabularna gra akcji, jak się ma fabularna w nazwie to powinno się mieć też fabułę i to było clue mojej wypowiedzi.
    Nie mówię, że Ci się ma nie podobać, mówię czego mi brakuje...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Diablo to fabularna gra akcji, jak się ma fabularna w nazwie to powinno się mieć też fabułę i to było clue mojej wypowiedzi.
    Nie mówię, że Ci się ma nie podobać, mówię czego mi brakuje...
    Diablo to hack'n'slash. Chodzi głównie o jedno... nawalanie mobów w losowo generowanych lokacjach. "Losowo" jest tu względne, bo losowość też ma swój algorytm i pewne rzeczy pojawiają się tylko w konkretnych miejscach.

Ja nie mam nic do tego, że komuś się może nie podobać, ale jeśli ktoś od diablo oczekuje czegoś czym nie jest lub nie powinno być, to już inna sprawa.

Domyślnie

Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Jeśli ktoś jeszcze nie wie, jaką zastosować taktykę na Inferno...

Pozdrawiam,
    Marcin

Domyślnie

hahahahah, dobre
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Diablo to hack'n'slash.
    Tak wciskasz ciągle tego hack'n'slash'a a sami twórcy na każdym kroku powtarzają jak ważna jest fabuła, żeby tego było mało to EPICKA fabuła (kto to w ogóle tłumaczy!?).

Diablo to nie jest h'n's diablo to h'n'sRPG, przynajmniej tak było i tak o nim Blizzardy mówią, dlatego oczekiwania też są inne niż w Mario Bros'ie...

Domyślnie

O ile wykreowany świat jest naprawdę ciekawy i bogaty, to fabuła wszystkich trzech gier nijak nie pasuje do słowa "bogata".
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

No nie do końca, D2 w porównaniu z aktualnie dostępnymi grami było wypasione na maksiora...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Diablo to hack'n'slash. Chodzi głównie o jedno... nawalanie mobów w losowo generowanych lokacjach. "Losowo" jest tu względne, bo losowość też ma swój algorytm i pewne rzeczy pojawiają się tylko w konkretnych miejscach.

Ja nie mam nic do tego, że komuś się może nie podobać, ale jeśli ktoś od diablo oczekuje czegoś czym nie jest lub nie powinno być, to już inna sprawa.
    Ja mam mieszane odczucia po starterze. Dla mnie też jest nudna. Nudniejsza od D2 (inna sprawa, że D2 też nudzi). Albo jestem już na to za stary, albo nie wiem. D3 po prostu dla mnie nie ma grywalności. Jakoś mało frajdy daje bicie przeciwników. Do tego wiele zmian mi się nie podoba.

Strona 41 z 73 PierwszyPierwszy ... 31394041424351 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów