Close

Strona 3 z 38 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 377

Wątek: IO

Domyślnie

Kiedyś, dawno, jak jeszcze jeździłem po górach na rowerze, a panowie Grabek i Golonko organizowali maratony rowerowe wspólnie, wyszło nam, że najlepiej być 55 letnią kobietą i startować w takich maratonach. Nie ma bata, żeby nie przywieźć z każdego nagrody. Konkurencji w danej grupie wiekowej nie było, a jak nawet była to i tak się załapywało na pudło.
    Igrzyska zaczynają się za kilka dni, a Majka była pewniakiem, że powiększy naszą, zwykle dosyć skromną pulę medalową. Nic to jednak, młoda jest i po swoje złoto sięgnie jeszcze. Pamiętam jak w Barcelonie Roberta Korzeniowskiego też zdyskwalifikowali tuż przed metą, potem pokazał kto w chodzie rządzi.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Cytat Zamieszczone przez sprychu Zobacz posta
    Nie wiem czy zauważyłeś, ale ten akurat wątek poświęcony jest Igrzyskom Olimpijskim, zauważyłeś?
    Tak się składa, że temat MW jest jak najbardziej w temacie wątku, natomiast Twoje wywody na temat "jakie to media są bezsensowne" - już niekoniecznie. Dlatego daruj sobie może tego typu komentarze, tutaj nie miejsce na to.

Pozdrawiam
    wolałbym by zwracał mi uwage ktos kto bierze udzial w dyslusji w tym watku a nie jest pseudo szeryfem pilnujacym porzadku. A co ja takiego zrobiłem? Nalisalem 10 stron w watku o mediach? Mam nowy temat zakładac w cafe o mediach radiu i MW? OK! Nie badzmy maerzejsi niz jestesmy
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Kiedyś, dawno, jak jeszcze jeździłem po górach na rowerze, a panowie Grabek i Golonko organizowali maratony rowerowe wspólnie, wyszło nam, że najlepiej być 55 letnią kobietą i startować w takich maratonach. Nie ma bata, żeby nie przywieźć z każdego nagrody. Konkurencji w danej grupie wiekowej nie było, a jak nawet była to i tak się załapywało na pudło.
    Igrzyska zaczynają się za kilka dni, a Majka była pewniakiem, że powiększy naszą, zwykle dosyć skromną pulę medalową. Nic to jednak, młoda jest i po swoje złoto sięgnie jeszcze. Pamiętam jak w Barcelonie Roberta Korzeniowskiego też zdyskwalifikowali tuż przed metą, potem pokazał kto w chodzie rządzi.
    i tak jeszcze oftopowo

Golonka dalej robi maratony a Grabek poszedł w kase i masówke.
    A że kobiet startuje jak na lekarstwo to praktycznie każda może stanąć na podium.

Jestem teraz tylko ciekaw czy na IO pojedzie Gorycka,a może Szafraniec.

Zapewne jak pojedzie Szafraniec to Piątek swoje powie.
    Osobiście jestem za Gorycką.
    | D600 | D90 | N 35 1.8 | N 50 1.8 |T17-35 2.8-4| S 70-200 f2.8 | plecaczek

Fejs

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gomad Zobacz posta

Jestem teraz tylko ciekaw czy na IO pojedzie Gorycka,a może Szafraniec.

Zapewne jak pojedzie Szafraniec to Piątek swoje powie.
    Osobiście jestem za Gorycką.
    Rezerwową jest Gorycka,innej opcji brak.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    wolałbym by zwracał mi uwage ktos kto bierze udzial w dyslusji w tym watku a nie jest pseudo szeryfem pilnujacym porzadku. A co ja takiego zrobiłem? Nalisalem 10 stron w watku o mediach? Mam nowy temat zakładac w cafe o mediach radiu i MW? OK! Nie badzmy maerzejsi niz jestesmy
    Przede wszystkim - nie jestem żadnym pseudo-szeryfem, jak to ładnie raczyłeś ująć.
    Dalej - wątek śledzę uważnie, póki co tylko czytam, pisał będę jak już zacznie się olimpiada.
    A dlaczego zwróciłem Ci uwagę? Ano dlatego, że robisz OT, piszesz jakieś pierdoły o niesprawiedliwości mediów, o prawdziwych tragediach itp. itd. Jeszcze raz napiszę - nie ten wątek. Do kogo masz pretensje o tę niesprawiedliwość, i dlaczego w ogóle je masz? No bo chyba nie do Majki Włoszczowskiej?

PS. A tak przy okazji, bardziej mógłbyś przykładać się do pisowni, okienko wiadomości bywa bardzo w tym pomocne - podkreśla na czerwono.

Pozdrawiam
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprychu Zobacz posta
    jak już zacznie się olimpiada.
    Jeszcze się obecna olimpiada nie skończyła.
    Jak już się czepiamy to i ja się dołączę.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    Rezerwową jest Gorycka,innej opcji brak.
    A Ania Szafraniec ?
    | D600 | D90 | N 35 1.8 | N 50 1.8 |T17-35 2.8-4| S 70-200 f2.8 | plecaczek

Fejs

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Jeszcze się obecna olimpiada nie skończyła.
    Jak już się czepiamy to i ja się dołączę.
    No dobra, jak już zaczną się Igrzyska Olimpijskie Londyn 2012.
    Może być?
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    Chcialem sluchac wiadomosci z polski i ze swiata. A w radiu wiadomosci piszczaja chyba z tasmy...co godzine to samo.
    Nazwę naszego kraju piszemy wielką literą. Polaku!
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

pisze z telefonu i nic mi się nie podkreśla ok luz...nie ma olimpiady więc jest ot w okolicy MW po co temat skoro olimpiady jeszcze nie ma? Ktos znowu sie pospieszyl bo chciał byc pierwszy...
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Strona 3 z 38 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów