Szukaj
za costi +1
RobertMiernik Porażką jest to co wyprawia "failizzard", mają najszybciej sprzedająca się grę na PC na świecie, która wymaga stałej obsługi przez serwery i nie potrafili (i dalej nie potrafią) ich przygotować, a może nie chce im się, bo USA działa bez kłopotu.
To co oni robią jest po prostu nieuczciwe wobec grających, pieniądze wzięli a ze swojej części wywiązać się nie potrafią, szkoda że te USA działa, tam bardzo szybko składane są pozwy, a może właśnie dlatego tam wszystko działa...
W europie prawnicy jeszcze chyba nie załapali, że branża gier dysponuje równie dużymi środkami co filmówka
(o ile dobrze pamiętam to w 2010 w UK gry przyniosły większy dochód niż muzyka czy filmy)
i warto się nią zainteresować.
Własnie zaczyna się długi weekend w UK (4 dni) pewnie wieczorami jak już dzieciaki będą w łóżkach, to sobie pogram, jest taka nowa gra wpisywanie hasła na czas - kto szybciej wywoła komunikat o błędzie "37"![]()
Blizzard czy nie Blizzard, co za różnica skoro nikomu sie jeszcze nie udało?
W WoWie tez sie rozłączenia i problemy z logowaniem zdarzają i to wcale nie tak rzadko jak Ci sie costi wydaje...
Każda sieciowka ma takie problemy, jak by ja wydało Google byłoby tak samo...
Wybaczcie brak diakrytykow pisane z komorki....
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Ja przez ostatnie 2 tygodnie miałem tylko raz problem. Dziś wbiłem 60 lev. i kończę 4 akt na hell.Kilka lat może i pogram ale na pewno nie 20 min dziennie
I to jest to. Jedyna firma, której się w miarę daje okiełznać natłoki to google. I tak jak pisze Robert, pewnie jakby wydało grę to mieli by problem i tak.
Ludzie gadają na błędy, a każdy w pracy jest idealny i perfekcyjny pewnie?
Jakby przez dwa tygodnie w prime time nie było TVP1, to wyleciałbym z roboty z takim hukiem, że byłoby w Gdańsku słychać...Ludzie gadają na błędy, a każdy w pracy jest idealny i perfekcyjny pewnie?
Swoją drogą, Koreańczycy jakoś nie podzielają poglądu jaki to Blizzard niewinny i masowo zaczęli zwracać grę z żądaniem zwrotu pieniędzy, właśnie z powodu problemów z serwerami. Jak się Blizzard zaczął stawiać, to ciupasem wsiadł na niego ichni UOKiK. Ciekawe, jak to się skończy, mam nadzieję, że Blizzardowi nie ujdzie to na sucho.
Ctrl-C, Ctrl-V działaWłasnie zaczyna się długi weekend w UK (4 dni) pewnie wieczorami jak już dzieciaki będą w łóżkach, to sobie pogram, jest taka nowa gra wpisywanie hasła na czas - kto szybciej wywoła komunikat o błędzie "37"![]()
Ostatnio edytowane przez costi ; 03-06-2012 o 02:44
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
I jak tam łatwość diablo? Już minęły 3 tygodnie. Jestem ciekaw czy ktoś już solo zabij diabełka na inferno i ma już 100% osiągnięć, skoro diablo jest łatwe![]()
Ja dopiero jestem na II Akcie normalw takim tempie to mi zabawy na długo starczy
Czarką gra się wyśmienicie, dzięki fali uderzeniowej mam ciągłe bonusy od zabicia 10+ potworków jednym strzałemtaktykę mam taką że wpadam w sam środek grupki, jedna fala, jedna nova mrozu i niedobitki wykańczam pociskiem, dzięki temu poruszam się całkiem szybko. Trochę gorzej było z Rzeźnikiem...
![]()
Ja robię odwrotnie - najpierw mróz, żeby stali w miejscu, a potem falaAczkolwiek ta metoda na poziomie wyższym niż Normal może się zakończyć szybkim i gwałtownym zgonem.
Gram na Hell i w pierwszym akcie jak trafię na elite/champion packa z ciekawym zestawem zdolności to ginę co chwilę. Ale jeszcze nie trafiłem takiego, którego bym w końcu nie zmęczył, choć ze dwa razy już byłem bliski wyjścia z gry.I jak tam łatwość diablo?
Mnich, 53. poziom, 27k życia, 2.5k dmg
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Skontaktuj się z nami